• Top Stories

    Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες του Πάνου Σκουρλέτη περί στημένου διαγωνισμού στη ΔΕΗ

    Πάνος Σκουρλέτης Σκουρλετης skourletis

    Πάνος Σκουρλέτης, Υπουργός Εσωτερικών


    Έρευνα για να διαπιστωθεί η βασιμότητα των (δια στόματος υπουργού της κυβέρνησης) καταγγελλομένων για «στημένο διαγωνισμό στη ΔΕΗ» παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

    Ο πρώην υπουργός Ενέργειας και νυν Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ήταν εκείνος που «άναψε φωτιές» στο πολιτικό σκηνικό, κάνοντας λόγο, σε δηλώσεις του, για «στημένο διαγωνισμό πώλησης της ΔΕΗ», για «ρεσάλτο στη δημόσια διοίκηση» και για «βαποράκια συμφερόντων».

    Την περασμένη Παρασκευή, η Νέα Δημοκρατία -δια των τομεάρχη Δικαιοσύνης του κόμματος Νίκου Παναγιωτόπουλου και του τομεάρχη Ενέργειας Κώστα Σκρέκα- προσκόμισε στην εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου φάκελο με τις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη και μαζί την ερώτηση που κατέθεσε για το ίδιο θέμα στη Βουλή η αξιωματική αντιπολίτευση (μέσω του Κώστα Τζαβάρα), ζητώντας πλήρη διαλεύκανση του θέματος.

    Η κα Ξένη Δημητρίου διαβίβασε το φάκελο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών παραγγέλλοντας τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να εξακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόλυτος κυρίαρχος ο Ιβάν Σαββίδης στη Σουρωτή – Στα χέρια του το 60% της εταιρείας 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιβεβαίωση του mononews: Νέα εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς η Ελένη Τουλουπάκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Κόκκινα» δάνεια 4 δισ. ευρώ της Alpha Bank περνούν στα «χέρια» της Cepal



    ΣΧΟΛΙΑ