• Top Stories

    Ολόκληρη η κατάθεση της μοιραίας γυναίκας για την οποία έκανε το φονικό ο παραολυμπιονίκης

    παραολυμπιονίκης

    Βασίλης Τσαγκάρης


    Ολόκληρη την κατάθεση της εν διαστάσει συζύγου του άτυχου 47χρονου ξενοδόχου, με την οποία διατηρούσε σχέση ο 39χρονος παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης, αποκαλύπτει το mononews.gr. 

    Δείτε αναλυτικά το κείμενο της κατάθεσης:

    παραολυμπιονίκης

    παραολυμπιονίκης

    παραολυμπιονίκης

    Κατ’ οίκον περιορισμός με βραχιολάκι

    Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο 39χρονος παραολυμπιονίκης της κολύμβησης τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι, μετά τη μαραθώνια απολογία του για τη δολοφονία του 47χρονου ξενοδόχου, την περασμένη Πέμπτη στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στο Μοσχάτο.

    Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή στον αθλητή επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της ηλεκτρονικής επιτήρησης. Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε και ο προπονητής του παραολυμπιονίκη, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης.

    Ο συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου, Πέτρος Μαντούβαλος, δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την εξέλιξη της δικαστικής διαδρομής. Εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε απολογούμενο ο όρος της ηλεκτρονικής επιτήρησης. Ο παραολυμπιονίκης κρίθηκε δράστης υπό ειδικές συνθήκες. Η υπεράσπιση δηλώνει ικανοποιημένη από την εξέλιξη αυτή. Δήλωσε τη λύπη του για αυτό που συνέβη. Το καλύτερο μνημόσυνο ήταν ότι ο ίδιος υπήρξε ειλικρινέστατος στην απολογία του. Και αυτή να είναι η συγγνώμη του. Ο κατηγορούμενος είπε πως υπήρξε αντιδικία σφοδρή μετά και την προκλητική παρουσία της άλλης πλευράς».

    Ο 2ος υπερασπιστής Νίκος Σιαβέλης δήλωσε: «Ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη, υποστηρίζοντας πως δεν είχε είχε πρόθεση να προχωρήσει σε ανθρωποκτονία».

    Ο παραολυμπιονίκης, κατόπιν της απολογίας του, δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου τη Δικαιοσύνη και εσάς για τα καλά σας λόγια. Λυπάμαι πολύ για αυτό που έγινε. Εύχομαι να μην συμβεί ποτέ σε κανένα άνθρωπο αυτό που έγινε».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι ο 39χρονος παραολυμπιονίκης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θωμάς Λιακουνάκος: Κυκλοφορεί ανάμεσά μας χωρίς βραχιόλι!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Όλο και πιθανότερο το τέταρτο μνημόνιο για την Ελλάδα» λένε οι Αμερικανοί αναλυτές



    ΣΧΟΛΙΑ