• Top Stories

    Ο Πολάκης βάζει στολή και χειρουργεί στο νοσοκομείο Ζακύνθου (pics)

    • NewsRoom
    Πολάκης

    Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής υπουργός Υγείας


    Μετά την Σαντορίνη, η Ζάκυνθος. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, φόρεσε την ιατρική ρόμπα και συμμετείχε σε χειρουργείο, για να αποδείξει ότι όλα είναι καλά στο νοσοκομείο της περιοχής.

    Είναι ευρέως γνωστό, ότι ο κ. Πολάκης είναι γιατρός-χειρουργός και έπειτα από συναντήσεις και συζητήσεις με τους διοικούντες το νοσοκομείο, προχώρησε στην ενέργεια αυτή.

    Μάλιστα, ο ίδιος “ανέβασε” στον λογαριασμό του στο Facebook, φωτογραφίες από το νοσοκομείο και το χειρουργείο, γράφοντας και το εξής:

    «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (εκει που 4 μήνες κάποιοι κράταγαν σε υγειονομική ομηρία το νησί…..) Το πρωτο τελείωσε (πλαστική βουβωνοκήλης με πλέγμα υπό ΓΕΝΙΚΗ αναισθησία με χρηση του ΔΙΚΤΥΟΥ αερίων)».

    Πάντως, τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά τον θάνατο μιας 41χρονης έπειτα από χειρουργικές επεμβάσεις, τα χειρουργεία ήταν κλειστά. Οι αρμόδιοι του νοσοκομείου έψαχναν να δουν τι φταίει, γιατι υπήρχαν τέτοιες άσχημες επιπλοκές μετά το χειρουργείο, καταλήγοντας σε δύο πιθανούς λόγους: πιθανή διαρροή τοξικών αερίων από την κεντρική παροχή ιατρικών αερίων του χειρουργείου ή νοσοκομειακή λοίμωξη.

    Πηγή: imerazante.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτός είναι ο μπράβος που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάζωσαν άντρα με καλάσνικοφ έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά -Μια τραυματίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο ψαλίδι στις συντάξεις: Αυτά είναι τα ποσά σε Δημόσιο, ΙΚΑ και ΔΕΚΟ (πίνακες)



    ΣΧΟΛΙΑ