• Top Stories

    Ο Ντόναλντ Τραμπ ειρωνεύεται τον Τζορτζ Στεφανόπουλος για το ύψος του (video)

    τραμπ

    Τζορτζ Στεφανόπουλος και Ντόναλντ Τραμπ


    Ασυγκράτητος και χωρίς ίχνος ντροπής συνεχίζει να προσβάλλει και να «μειώνει», ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όποιον «τολμάει» να μιλάει αρνητικά προς το πρόσωπό του. Αυτή τη φορά θύμα bullying του προέδρου έπεσε ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος Τζορτζ Στεφανόπουλος.

    Κατά τη διάρκεια ομιλίας του Τραμπ στο Φοίνιξ της Αριζόνα, η οποία μάλιστα σημαδεύτηκε από ένταση, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ στοχοποίησε τον δημοσιογράφο του ABC News χαρακτηρίζοντάς τον «κοντό Τζορτζ». Μάλιστα, φρόντισε να συνοδεύσει τον χαρακτηρισμό με μια κίνηση υποδεικνύοντας στο κοινό του το ύψος του Στεφανόπουλος.

    «Όλα τα δίκτυα, εννοώ το CNN είναι πολύ κακά αλλά σήμερα το πρωί το ABC… Δεν το παρακολουθώ πολύ… αλλά έβλεπα το πρωί και είχαν τον κοντό Τζορτζ Στεφανόπουλο να μιλάει με την Νίκι Χέλεϊ (πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη)…», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

    Δείτε το βίντεο:

    Το έναυσμα της επίθεσης

    Η επίθεση έγινε με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη που πήρε ο Στεφανόπουλος από την Πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ. Συγκεκριμένα δεν άρεσε στον πρόεδρο η ερώτηση του παρουσιαστή για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Τραμπ σχετικά με τα επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ: «και στις δύο πλευρές -των ακροδεξιών και των αντιφασιστών- υπάρχουν εξαιρετικοί άνθρωποι». O Στεφανόπουλος δεν έχει κρύψει ποτέ την αντιπάθειά του προς το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ και έχει πολλές φορές ασκήσει κριτική στους χειρισμούς του.

    Τα ανάρμοστα σχόλια

    Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει γίνει γνωστός για τα ανάρμοστα ψευδώνυμα που προσάπτει στους πολιτικούς και μη αντιπάλους του. Την ίδια ώρα, τον αμερικανικό Τύπο έχουν απασχολήσει πολλάκις και τα σχόλια που έχει κάνει για ορισμένα ΜΜΕ και εφημερίδες. Ο Τραμπ έχει εξαπολύσει βολές κατά του «οικτρού CNN», των «αποτυχημένων New York Times» αλλά και του «εργαλείου λόμπινγκ της Amazon, Washington Post».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H Χίλαρι αφηγείται πώς ο Τραμπ την έκανε να… «ανατριχιάσει»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρουν τα στοιχεία για την τρομοκρατία: Πάνω από 13.400 επιθέσεις με 34.000 νεκρούς έγιναν το 2016

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γκάφα ολκής από τη βρετανική κυβέρνηση: Έστειλε κατά… λάθος επιστολές σε πολίτες να εγκαταλείψουν τη χώρα



    ΣΧΟΛΙΑ