• Top Stories

    Ο Μπογδάνος υποψήφιος ευρωβουλευτής;

    • NewsRoom
    Κώνσταντίνος Μπογδάνος. Δημοσιογράφος

    Κώνσταντίνος Μπογδάνος. Δημοσιογράφος


    Μπορεί οι εκλογές στην Ε.Ε. να αργούν ωστόσο οι ζυμώσεις έχουν ήδη αρχίσει. Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι ένα από τα ονόματα που έχουν μπει στο τραπέζι της ΝΔ και δεν αποκλείεται να βρεθεί υποψήφιος για τις ευρωεκλογές.

    Σύμφωνα με το Secret, στην Πειραιώς έχουν φθάσει εισηγήσεις  ώστε ο δημοσιογράφος και γνωστός παρουσιαστής να μην αξιοποιηθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Α’ Αθηνών.

    Αντιθέτως οι εν λόγω προτάσεις αφορούν στην εκλογική «γαλάζια» λίστα για την Ευρωβουλή, κάτι που λέγεται ότι ο ίδιος ενθαρρύνει σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του.

    Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουλίου ο δημοσιογράφος απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ μετά τασχόλια που έκανε στην εκπομπή του για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

    O ίδιος είχε απαντήσει μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook ότι απολύθηκε γιατί δεν του επετράπη να υπερασπιστεί τον εαυτό του

    “Ζήτησα από τον σταθμό να υπερασπιστώ σήμερα ό,τι είπα χθες, έστω συνοπτικά. Αυτό κρίθηκε μη επιτρεπτό και αντίθετα μου ζητήθηκε να εμφανιστώ στην εκπομπή κανονικά χωρίς να κάνω καμία αναφορά στα χθεσινά. Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας” είχε πει μεταξύ άλλων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Ιερά» πυρά κατά Βούτση: Είστε αγράμματος, αστοιχείωτος ή εχθρός της ορθοδοξίας;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι διακοπές του Τσακαλώτου : Πού και με ποιον βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Λοβέρδος: Εγκληματικός για την οικονομία ο πόλεμος της κυβέρνησης κατά της επένδυσης στις Σκουριές



    ΣΧΟΛΙΑ