• Top Stories

    Ο Μηταφίδης ξαναχτυπά: Η Βενεζουέλα είναι δημοκρατία αλλά διαφορετική (video)

    Μηταφίδης


    Υπέρ του Νικολά Μαδούρο εμφανίστηκε ξανά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο οποίος τόνισε πως «Στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει δικτατορία. Υπάρχει εκλεγμένος πρόεδρος, εκλεγμένη κυβέρνηση, υπάρχει κρίση και σύγκρουση».

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Focus 103,6” της Θεσσαλονίκης και απαντώντας σε σχετική ερώτηση για προηγούμενες δηλώσεις του για τη Βενεζουέλα που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις, υπογράμμισε ότι είχε επικαλεστεί στοιχεία του ΟΗΕ.

    “Βεβαία με αυτή τη “μαύρη” δημοσιογραφία που επικρατεί στον τόπο, υπήρξε μια επιλεκτική παρουσίαση των απόψεών μου”, επεσήμανε.

    “Προφανώς δεν είναι μια δημοκρατία δυτικού τύπου αυτή τη στιγμή και ξέρετε ότι υπάρχει μια ολόκληρη προϊστορία πίσω από αυτά τα ζητήματα. Πάντως αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να ανατρέψουν τον Μαδούρο, δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν δημοκρατικές δάφνες” σημείωσε.

    Τέλος, ο ίδιος δήλωσε αντίθετος με “κάθε αντιδημοκρατική τακτική και μέθοδο καταστολής”.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κύριος Μηταφίδης είχε υποστηρίξει πρόσφατα από τη Βουλή ότι η Βενεζουέλα είναι ένα «είδος παραδείσου», όπου το δημόσιο χρέος είναι κάτω από το 30% του ΑΕΠ, η ανεργία είναι στο 5% και η ακραία φτώχεια που πριν από την Μπολιβαριανή επανάσταση ήταν στο 30%, σήμερα είναι στο 5% του πληθυσμού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άγριος πόλεμος στον Ελλάκτωρα. O Καλλιτσάντσης λέει στον Κούτρα να φύγει τώρα. Μπόμπολας και Θεοδωρίδης τα πρόσωπα-κλειδιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείνει οριστικά ως τα μέσα Ιουνίου το μεγάλο deal για την Apivita

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εντυπωσιακή κίνηση από την Α. Φράγκου: Η Navios Partners εξαγοράζει 14 containerships



    ΣΧΟΛΙΑ