• Top Stories

    Ο Δένδιας εξιστορεί το σκηνικό με τον Κασιδιάρη – Η Βουλή επέλεξε να κρύψει την βιαιότητα της ΧΑ

    Δένδιας: Η Ελλάδα θωρακίζεται και επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο της ευρωπαϊκής ενοποίησης

    Νίκος Δένδιας, υπουργός Εξωτερικών


    Μία από τις χειρότερες σελίδες για την ελληνική Βουλή, γράφτηκε σήμερα, τη μέρα εκκίνησης των συζητήσεων για το τέταρτο Μνημόνιο, όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης έσπρωξε βίαια τον Νίκο Δένδια και προκάλεσε χαμό μέσα στην Βουλή, στην οποία σήμερα βρίσκονταν και 46 μαθητές δημοτικού, για να παρακολουθήσουν από τα θεωρεία της Ολομέλειας, την συνεδρίαση.

    Ο κ. Δένδιας εξιστόρησε το γεγονός στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες με κάθε λεπτομέρεια:

    «Περνούσα από τον διάδρομο της Ολομέλειας και ξαφνικά μου λέει «πού πας ρε». Γυρίζω, τον κοιτάζω και με σπρώχνει με τα δύο του χέρια φωνάζοντας: «Φύγε από μπροστά μου ρε». Στη συνέχεια κινήθηκε και πάλι απειλητικά προς το μέρος μου, αλλά τον σταμάτησαν αρκετοί βουλευτές και τον απώθησαν προς τα πίσω. Ο Κασιδιάρης τότε άρχισε να πετά μπουκάλια με νερό προς το μέρος μου, ενώ σύσσωμη η ΚΟ της Χρυσής Αυγής έβριζε εμένα, τον κ. Σαμαρά, τον κ. Βορίδη κ.α.».

    Το παράδοξο της υπόθεσης, πάντως, είναι το ότι η Βουλή αποφάσισε να μην δείξει δημόσια τις εικόνες αυτές της ντροπής, καθώς ενώ η μετάδοση γινόταν κανονικά, την ώρα που ξεκίνησε ο τσακωμός, η κάμερα που κάλυπτε το συγκεκριμένο σημείο, έριξε μαύρο.

    Αντί δηλαδή να προβληθεί η χυδαιότητα και η βιαιότητα της ΧΑ και των βουλευτών της, αποδεικνύοντας το επίπεδο τους και το αντιδημοκρατικό πνεύμα τους, αντί αυτού, επιλέχτηκε να σταματήσει η μετάδοση από την συγκεκριμένη κάμερα.

    Ακόμη, να σημειωθεί το γεγονός ότι η φρουρά του κοινοβουλίου, κλείδωσε κάθε πόρτα στα δημοσιογραφικά θεωρεία κατόπιν εντολής και έτσι κοινοβουλευτικοί συντάκτες και φωτογράφοι δεν είχαν πρόσβαση στο σημείο ώστε να καταγράψουν το τι έγινε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επεισόδιο Κασιδιάρη – Δένδια: Δείτε όλο το video του επίμαχου τσακωμού στη Βουλή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουτιά του ΑΕΠ κατά 0,5% για το πρώτο τρίμηνο του 2017 – Σε ύφεση η ελληνική οικονομία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτα λεφτά στη ναυτιλία: Πώς ο Β. Μαρινάκης σε 6 μήνες έβγαλε κέρδος 10 εκατ. δολ.



    ΣΧΟΛΙΑ