• Top Stories

    Ο άνθρωπος που έζησε τις επιθέσεις σε Λονδίνο και Παρίσι

    • NewsRoom
    notredame


    Οι οικογενειακές διακοπές του 43χρονου Καναδού Μάθιου Σέρι Χολμς σε ευρωπαϊκές χώρες φαίνεται πως μάλλον δεν εξελίσσονται με τον ιδανικό τρόπο. Ο ίδιος βρέθηκε σε Λονδίνο και Παρίσι τις ημέρες που σημειώθηκαν οι δύο τελευταίες επιθέσεις.

    Ειδικότερα, ο Χολμς βρισκόταν σήμερα Τρίτη στην Παναγία των Παρισίων όταν νεαρός που κρατούσε σφυρί και κουζινομάχαιρα επιτέθηκε σε αστυνομικούς έξω από τον Ναό.

    Το περασμένο Σάββατο, ο 43χρονος, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω twitter, επισκεπτόταν τη βρετανική πρωτεύουσα όταν έγινε η επίθεση τζιχανστιστών, στη Γέφυρα του Λονδίνου και στη Μπόροου Μάρκετ.

    «Είμαστε εγκλωβισμένοι στην Παναγία των Παρισίων. Κάτι συμβαίνει έξω. Ακούγονται σειρήνες της αστυνομίας. Δεν αφήνουν κανέναν να βγει. Μας είπαν ότι οι πόρτες θα μείνουν κλειδωμένες μέχρι να δώσει εντολή η αστυνομία. Δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει. Ολοι μέσα στον ναό είναι ασφαλείς. Η αστυνομία ζήτησε από όλους να σηκώσουμε τα χέρια», ανέφερε ο Χολμς σε σημερινές του αναρτήσεις.

    Ο 43χρονος Χολμς είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός.

    Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 17.00 ώρα Ελλάδας αστυνομικοί πυροβόλησαν έναν άνδρα ο οποίος αποπειράθηκε να επιτεθεί σε έναν συνάδελφό τους, κοντά στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων. Ο ύποπτος, ο οποίος τραυματίστηκε από τα πυρά των αστυνομικών, ήταν οπλισμένος με σφυρί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Tρόμος στο Παρίσι μετά από επίθεση άνδρα σε αστυνομικούς – Δηλώνει μέλος του ISIS

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λονδίνο: Ιταλο-μαροκινός ο τρίτος τρομοκράτης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λονδίνο – Τρομοκρατική επίθεση: Συγκλονίζουν τα μηνύματα των συγγενών των αγνοουμένων



    ΣΧΟΛΙΑ