• Πολιτική

    Ντέιβιντ Κάμερον: Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός αγόρασε καλύβα 25.000 ευρώ (pics)

    • NewsRoom
    Κάμερον


    Πώς θα σας φαινόταν αν από μια… πρωθυπουργική κατοικία βρισκόσασταν ξαφνικά να μένετε σε μια καλύβα; Ο Ντέιβιντ Κάμερον αυτό έκανε, πάντως και δείχνει να του αρέσει.

    Ο τέως πρωθυπουργός της Βρετανίας, από την Ντάουνινγκ Στριτ και το πρωθυπουργικό σπίτι ξαφνικά αποφάσισε πως η αλλαγή, πρέπει να είναι σε καλύβα. Όχι όμως οποιαδήποτε καλύβα.

    Πρόκειται για μια πολυτελέστατη καλύβα, η οποία του κόστισε 25.000 ευρώ. Μάλιστα, δεν την πήρε καν για την κατοικία του. Θα την βάλει στον κήπο του και θα την έχει για στούντιο συγγραφής.

    Τον τελευταίο καιρό, μετά την παραίτησή του, ο Κάμερον άρχισε και πάλι το κυνήγι, έκανε περιοδείες στις ΗΠΑ και ξεκίνησε να γράφει τα απομνημονεύματά του, για όσο καιρό έμεινε στην Ντάουνινγκ Στρίτ.

    Η καλύβα είναι χειροποίητη, έχει μόνωση από προβατίσιο μαλλί και ξυλόσομπα για τις δύσκολες νύχτες του χειμώνα. Τα χρώματα τα διάλεξε η γυναίκα του ενώ τοποθέτησαν φυσικά και κρεβάτι-καναπέ.

    Όμως, ακόμα δεν την πήρε και έχει πρόβλημα. Ενώ αποφάσισε η ίδια την αγορά της, για τον άντρα της, τα παιδιά έχουν αντίρρηση ως προς την χρήση της, αφού την θέλουν για να παίζουν.  «Υπάρχει ήδη μία διαμάχη. Τα παιδιά μου θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν για να παίζουν, ο γιος μου ως εναλλακτική κρεβατοκάμαρα και εγώ για να γράφω. Υπάρχει ανταγωνισμός», είπε ο Κάμερον, που σίγουρα έχει πρόβλημα μπροστά του να λύσει.

    Δική της άλλωστε ήταν και η ιδέα για την αγορά, όπως είπε ο πρώην πρωθυπουργός. Αλλά, δεν είχαν υπολογίσει την αντίδραση των παιδιών τους. «Υπάρχει ήδη μία διαμάχη. Τα παιδιά μου θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν για να παίζουν, ο γιος μου ως εναλλακτική κρεβατοκάμαρα και εγώ για να γράφω. Υπάρχει ανταγωνισμός», είπε ο Κάμερον.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λάουρα Νάργες: Αυτή είναι η κούκλα αδελφή της (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το συγκινητικό μήνυμα της καρκινοπαθούς Σάνεν Ντόχερτι: «Είμαι ευλογημένη» (pics + video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Ποια είναι η αλλαγή – έκπληξη της Παπαδοπούλου που λίγοι κατάλαβαν; (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ