• Top Stories

    Νέο βίντεο-σοκ: Τζιχαντιστές απειλούν να στείλουν στην Κόλαση τον πρίγκιπα Χάρι

    • NewsRoom


    Ευθεία επίθεση κατά του πρίγκιπα Χάρι εξαπολύουν τώρα οι Τζιχαντιστές, μέσω ενός βίντεο 3:30 λεπτών, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

    Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας, που αναγνωρίστηκε ως Abu Uqayl από τη Σιγκαπούρη, ο οποίος απειλεί ευθέως τον Βρετανό πρίγκιπα με αφορμή όσα είπε για την τρομοκρατία κατά την επίσκεψή του στη Σιγκαπούρη λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο τον Ιούνιο.

    «Γιατί δεν έρχεσαι εδώ και να μας πολεμήσεις αν είσαι αρκετά άνδρας ώστε να στείλουμε εσένα και τα Απάτσι σου στην κόλαση;» προκαλεί ανοιχτά ο τζιχαντιστής.

    Μάλιστα στο επίμαχο βίντεο, ο άνδρας φαίνεται να φορτώνει με πυρομαχικά ένα φορτηγό αλλά και να πυροβολεί σε μια περιοχή που πιστεύεται ότι βρίσκεται σε σημείο που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος στη Μέση Ανατολή.

    Την ταυτότητα του τζιχαντιστή επιβεβαίωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Σιγκαπούρης. «Οι υπηρεσίες μας εδώ και λίγο καιρό γνωρίζουν την παρουσία στη Συρία του 39χρονου Megat Shahdan bin Abdul Samad από τη Σιγκαπούρη και παρακολουθούν τις κινήσεις του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γαλλία: Φόβοι για το ενδεχόμενο οι τζιχαντιστές να επιχειρήσουν να προκαλέσουν εκτροχιασμούς τρένων
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη άσκηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Ερμού, Ακρόπολη, μετρό, για αντιμετώπιση τζιχαντιστών
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Από χθες το βράδυ, η Ευρώπη φοβάται τη γερμανική ακροδεξιά…



    ΣΧΟΛΙΑ