• Top Stories

    Μπριζίτ Μακρόν: «Ο σύζυγός μου ο πιο όμορφος πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας» (pic)

    Μακρόν

    Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν


    Την καθιερωμένη φωτογράφηση για το επίσημο πορτραίτο του προέδρου της Γαλλίας πραγματοποίησε ο Εμανουέλ Μακρόν. Φορώντας σκούρο κουστούμι με μπλε γραβάτα και έχοντας πλατύ χαμόγελο, πήρε την κλασική θέση. Στο γραφείο του, στο Μέγαρο, με ανοιχτό παράθυρο και τις σημαίνες της Γαλλίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης δίπλα.

    Όταν τελείωσε η φωτογράφηση, το πορτραίτο “ανέβηκε” στον λογαριασμό του Μακρόν στο Twitter, όπου την Πέμπτη ξεκίνησαν τις… συνομωσιολογίες οι επικοινωνιολόγοι, για το τι θέλει να πει ακριβώς ο νέος πρόεδρος. Για παράδειγμα, οι δύο σημαίες δίπλα του, σημαίνουν πίστη στο ευρωπαϊκό όραμα.

    Πώς σχολίαζε η Μπριζίτ το πορτραίτο, όμως; Φυσικά, δεν θα μπορούσε να εκφέρει άλλη άποψη, αφού σχολίασε κατευθείαν και γεμάτη ενθουσιασμό: «Είναι ο πιο όμορφος πρόεδρος της Πέμπτης Δημοκρατίας», με τον δημοσιογράφο Paul Larrouturou της τηλεοπτικής εκπομπής Quotidien, του δικτύου TMC, να δέχεται την αφοπλιστική απάντηση της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

    Τι άλλο θα μπορούσε να πει κιόλας η σύζυγός του, που έχουν ακούσει τόσα πολλά από την αρχή που έγινε γνωστό ότι ο Μακρόν διεκδικεί τον θρόνο του προέδρου;

    Η Μπριζίτ, πάντως, σχεδόν άμεσα με την ανάληψη των καθηκόντων του συζύγου της, οργάνωσε το δικό της γραφείο στο ισόγειο του κτηρίου.

    Μάλιστα, είναι και πολύ δραστήρια, καθώς σύμφωνα με τον Πιέρ Ολιβιέ Κοστά, επικεφαλής του γραφείου της, λαμβάνει καθημερινά περίπου 200 επιστολές και emails. Οι προκάτοχοί της, Κάρλα Μπρούνι και Βαλερί Τριερβελέρ, των Νικολά Σαρκοζί και Φρανσουά Ολάντ, λάμβαναν 30 και 20 επιστολές, αντίστοιχα, στον ίδιο χρόνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: POS: Εγκατάσταση μέχρι 27 Ιουλίου ή πρόστιμο 1.500 ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Πάνω από 325 εκατ. οι οφειλές στον δήμο Αθηναίων από 1 εκατ. πολίτες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ν. Ροδόπουλος (EEL): «Μόνο το τρένο μπορεί να μειώσει το κόστος μεταφοράς των προϊόντων»



    ΣΧΟΛΙΑ