ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το νέο περιστατικό που συνέβη στο Μενίδι, όπου αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στον τοίχο σπιτιού, λίγο δίπλα από το κεφάλι 14χρονης, έχει αναστατώσει την ΕΛ.ΑΣ..
Η σφαίρα, όπως απεφάνθη η αστυνομία, ήταν φονική. Ήταν βολίδα των 9 mm, που ήταν ευθεία και πυροδοτήθηκε σε απόσταση λιγότερη των 100 μέτρων. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι όποιον πετύχαινε, θα τον σκότωνε απευθείας.
Οι Αρχές είναι σίγουρες ότι οι πυροβολισμοί δεν ήταν άσκοποι ούτε η σφαίρα κατέληξε εκεί τυχαία. Είναι προϊόν αντιπαλότητας ανάμεσα σε άτομα – παραβάτες.
Το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση, φαίνεται από το γεγονός ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, έδωσε εντολή να αναλάβει την εποπτεία των ερευνών ο εισαγγελικός λειτουργός Γιώργος Νούλης, ο οποίος λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης θα ενημερώνει τακτικά τον κ. Ζαγοραίο για την εξέλιξη των ερευνών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπό την εποπτεία εισαγγελέα η έρευνα για τη νέα «αδέσποτη» σφαίρα στο Μενίδι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μενίδι: Σφαίρα πέρασε δίπλα από το κεφάλι μικρού κοριτσιού
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μενίδι: «Εγκλειστα» παιδιά, δρομολόγια τρόμου, επιθέσεις, πέρασμα ναρκωτικών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Laskaridis Tankers (Αθανάσιος Λασκαρίδης): Παραγγελία άλλων δύο τάνκερ στο ναυπηγείο Hengli
- Lamda Development: Ζημιές 33,1 εκατ. ευρώ βλέπει η AXIA-Alpha Finance – Στο επίκεντρο το Little Athens
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Απολογείται σήμερα ο διαιτητής για τους στημένους αγώνες – Την Πέμπτη η απολογία Φινιρίδη
- Η Νοτιοκορεάτικη Hanwha εξασφάλισε την πρώτη παραγγελία για το ναυπηγείο της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ ύψους 269 εκατ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.