• Top Stories

    Μενίδι: Απίστευτο! Σφαίρα πέρασε πάνω από το κεφάλι αγοριού που κοιμόταν (video)

    Μενίδι


    Ένα ακόμη απίστευτο σκηνικό πραγματοποιήθηκε στο Μενίδι, στο οποίο συνεχίζεται μία κατάσταση χάους, δίχως κανένας να έχει διάθεση να τη σταματήσει.

    Μετά τον θάνατο του μικρού Μάριου και το περιστατικό με την σφαίρα που καρφώθηκε σε τοίχο δίπλα από το κεφάλι μικρού κοριτσιού, τώρα, αδέσποτη σφαίρα εκτοξεύθηκε δίπλα από το κεφάλι ενός μικρού αγοριού, το οποίο ήταν ξαπλωμένο στο κρεβάτι και κοιμόταν.

    Σύμφωνα με την συγκλονιστική μαρτυρία του πατέρα του, η σφαίρα πέρασε ακριβώς πάνω από το κεφάλι του μικρού, χτύπησε στον τοίχο και στην συνέχεια εξοστρακίστηκε, αφήνοντας σημάδια στην ντουλάπα του υπνοδωματίου. Η ώρα, ήταν περίπου 3:00 τα ξημερώματα, όταν η σφαίρα μπήκε στο σπίτι, αφού τρύπησε την τέντα στο μπαλκόνι, πέρασε από το παράθυρο και διαπέρασε μια κορνίζα, πριν «σκάσει» στον τοίχο.

    Φυσικά η οικογένεια, άλλαξε τη θέση του κρεβατιού, για να μην είναι κοντά στο παράθυρο και μάλιστα ο ιδιοκτήτης φώναζε πως «η συγκεκριμένη βολή ήταν ευθεία, κάποιος έριξε για χαβαλέ». Ακόμη, όπως είπε στον Ant1, το παντζούρι του σπιτιού του έχει πέντε διαφορετικά σημάδια από σφαίρες. Μία πραγματικά ανεξέλεγκτη κατάσταση που δεν μπαίνει ένα τέλος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Υπό την εποπτεία εισαγγελέα η έρευνα για τη νέα «αδέσποτη» σφαίρα στο Μενίδι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μενίδι: Σφαίρα πέρασε δίπλα από το κεφάλι μικρού κοριτσιού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μενίδι: «Εγκλειστα» παιδιά, δρομολόγια τρόμου, επιθέσεις, πέρασμα ναρκωτικών



    ΣΧΟΛΙΑ