• Top Stories

    Μάντσεστερ: Είχε και δεύτερη βόμβα ο δράστης; Οι ανησυχίες των βρετανικών Αρχών

    Μάντσεστερ


    Το ενδεχόμενο που κάνει τις βρετανικές Αρχές να τρέμουν, είναι το να είχε και δεύτερη βόμβα μαζί του ο μακελάρης του Μάντσεστερ, Σαλμάν Αμπέντι. Μάλιστα, σαν σενάριο, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

    Ο δράστης, σύμφωνα με ανώτατα στελέχη της αστυνομίας, μάλλον είχε φτιάξει και δεύτερη βόμβα και επρόκειτο να την χρησιμοποιήσει, αλλά δεν τα κατάφερε, με συνέπεια την πολύ μεγάλη πιθανότητα να είναι πλέον στα χέρια συνεργατών του, που έχουν σκοπό να την χρησιμοποιήσουν.

    Αυτή η διαπίστωση, έγινε μετά την “έφοδο” που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του τζιχαντιστή και είδαν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών ουσιών κλπ. Οι σκέψεις των Αρχών κατευθείαν οδηγήθηκαν στην πιθανότητα ύπαρξης δεύτερης βόμβας, κάτι όμως που δεν μπορύν να επιβεβαιώσουν.

    Το μόνο που θεωρείται σχεδόν σίγουρο, είναι ότι ο Αμπέντι, είχε συνεργό μαζί του κατά τη διάρκεια της αποστολής του στο Manchester Arena, σε περίπτωση που χρειαζόταν να επέμβει. Μάλιστα, θεωρείται πως ήταν ο κατασκευαστής των βομβών αυτών, ο οποίος μετά την επίθεση έφυγε αμέσως από τη χώρα αεροπορικώς.

    Ο αγώνας που γίνεται κατά των εξτρεμιστών είναι μεγάλος, κάτι που σημαίνει ότι οι Αρχές και αυτές τις μέρες θα προσπαθούν να συλλαμβάνουν όποιον θεωρούν ύποπτο για κάτι τέτοιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έρευνα για τις διαρροές πληροφοριών από την επίθεση στο Μάντσεστερ διέταξε ο Ντ. Τραμπ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόσχα: Έχοντας ως στόχο Μέσα Μεταφοράς συνελήφθησαν 4 μέλη του ISIS

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τερέζα Μέι: Στο πλευρό 14χρονης που νοσηλεύεται μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ



    ΣΧΟΛΙΑ