• Top Stories

    Μ. Λεμπιδάκης: Νέα εξέλιξη στην υπόθεση – Θρίλερ της απαγωγής του επιχειρηματία

    • NewsRoom
    Μιχάλης Λεμπιδάκης

    Μιχάλης Λεμπιδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Πλαστικά Κρήτης


    Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης έδωσε και πάλι σημάδια ζωής, αναπτερώνοντας τις ελπίδες των οικείων του. Μετά τα γραπτά μηνύματα, ήρθε και η απόδειξη πως ο Κρητικός επιχειρηματίας βρίσκεται εν ζωή.

    Όπως γράφει το cretalive.gr αυτή τη φορά οι απαγωγείς δεν επέλεξαν να στείλουν ένα βιντεομήνυμα μέσω USB, όπως έκαναν την πρώτη φορά για να βεβαιώσουν πως ο Μιχάλης Λεμπιδακης είναι ζωντανός.

    Επέλεξαν να διαφοροποιηθούν. Έτσι, ο απαχθείς κλήθηκε να δώσει απάντηση σε ερώτηση της οικογένειάς του που μόνον αυτός θα μπορούσε να ξέρει.

    Το μήνυμα εστάλη γραπτώς όπως γραπτώς και απαντήθηκε. Από τη νέα αυτή εξέλιξη φαίνεται πως ο 54χρονος επιχειρηματίας είναι ζωντανός, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της οικογένειας πως θα υπάρξει αίσιο τέλος στην απίστευτη περιπέτεια του!

    Τον Ιούνιο, έπειτα από δύο μήνες σιωπής και με την οικογένεια να αγωνιά για την τύχη του αγαπημένου της προσώπου, οι δράστες «έσπασαν» τη σιωπή τους στέλνοντας sms στο κινητό τηλέφωνο του αδελφού του απαχθέντα, Μανώλη Λεμπιδάκη.

    Οι δράστες 4 ημέρες μετά τη γνωστή επιστολή της οικογένειας ξεκίνησαν «διάλογο» προκειμένου να εκτιμήσουν τις προθέσεις της άλλης πλευράς σχέση με τα λύτρα που διεκδικούν αλλά και για να δείξουν ότι είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον απαχθέντα όσο χρειαστεί μέχρι να πετύχουν το στόχο τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Άνθρακες» τα 600 δισ. του Σώρρα – Ο Άρειος Πάγος «εξαφάνισε» την απόφαση που τον αναγνώριζε διαχειριστή τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πράξη γενναιοδωρίας από την οικογένεια Κυριακού – Τι ζητά με ανακοίνωσή της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέθανε στη φυλακή ο Παύλος Ψωμιάδης. Καταγγελίες ότι ήταν άρρωστος αλλά δεν νοσηλεύτηκε



    ΣΧΟΛΙΑ