• Πολιτική

    Σύζυγος Παπαδήμου: Σοκαρίστηκα με την τρομοκρατική επίθεση που είχε ως στόχο τον Λουκά (video)

    • NewsRoom
    Παπαδήμος

    Ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τη σύζυγό του Σάννα Ινγκράμ


    Η Σάννα Ινγκράμ περιέγραψε το σοκαριστικό γεγονός της άνανδρης τρομοκρατικής επίθεσης της οποίας θύμα έπεσε ο σύζυγός της και πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος το απόγευμα της Πέμπτης (25 Μαΐου 2017) που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή τόσο στον ίδιο όσο και στους συνοδούς τους.

    Η κα Ινγκράμ, μιλώντας στο protothema.gr, τόνισε ότι έμαθε για το σοκαριστικό γεγονός της επίθεσης από το γραφείο του συζύγου της, ενώ δήλωσε ότι δεν έχουν μιλήσει ακόμη, αλλά τη διαβεβαίωσαν πως θα γίνει σύντομα καλά.

    Παπαδήμος

    Αναλυτικά η κα Ινγκράμ δήλωσε τα εξής:

    «Σήμερα ήταν καλύτερα. Έχει διάφορα τραύματα και το πόδι του είναι χτυπημένο, και άλλα μικρά στα χέρια του. Ευτυχώς δεν ήταν πιο σοβαρό και το στομάχι του είναι εντάξει, δεν έχει σε όργανα εσωτερικά τραύματα. Ήταν μεγάλο σοκ! Φοβήθηκα πάρα πολύ όταν το έμαθα, περίμενα τον Λουκά στο σπίτι να γυρίσει και μετά θα έφευγα γιατί είχα μία δουλειά. Με πήραν τηλέφωνο από το γραφείο του και μου είπαν ότι κάτι έγινε και πάει στο νοσοκομείο. Μετά έμαθα τα χειρότερα, όταν ρώτησα γιατί. Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου από την έκρηξη και μετά, γιατί μπήκε στο χειρουργείο και μετά δεν γινόταν. Μου είπαν ότι μιλούσε με τους γιατρούς, αλλά για τα απαραίτητα. Με είχαν σε ένα δωμάτιο, που έχουν οι γιατροί και περίμενα».

    Παπαδήμος

    Υπενθυμίζεται σε αυτό το σημείο ότι το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Παπαδήμος έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης καθώς άνοιξε φάκελο με εκρηκτική ύλη την ώρα που το αυτοκίνητό του (μάρκας Mercedes) βρισκόταν εν κινήσει και ενώ είχε φύγει από το γραφείο του, έχοντας πάρει μαζί του την αλληλογραφία του.

    Παπαδήμος

    Στη συνέχεια, ο πρώην πρωθυπουργός μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Ευαγγελισμού και υπεβλήθη σε χειρουργικό καθαρισμό των τραυμάτων του. Το χειρουργείο διήρκεσε 2,5 ώρες περίπου, ολοκληρώθηκε στις 23:30 και ο κ. Παπαδήμος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, για προληπτικούς λόγους και υπό το φόβο ότι έχει εισπνευστικά εγκαύματα. Οι δύο συνοδοί του μεταφέρθηκαν και εκείνοι στον Ευαγγελισμό, ελαφρύτερα τραυματισμένοι, υπεβλήθησαν σε εξετάσεις και παρέμειναν για νοσηλεία. Κανενός η κατάσταση της υγείας δεν εμπνέει ανησυχία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ μετά την τρομοκρατική επίθεση στον Παπαδήμο – Φόβοι και για άλλα τρομοδέματα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη – σοκ από τον Αντώνη Σαμαρά: Ο φάκελος με την βόμβα είχε πάει στο σπίτι του Λουκά Παπαδήμου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιοι μισούσαν τον Παπαδήμο – Τι έγραφαν στα social Media



    ΣΧΟΛΙΑ