ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα σε αγροτοδασική έκταση στην Κορώνη.
Ο δήμαρχος Πύλου Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης, μίλησε για την φωτιά στο protothema.gr και τόνισε πως οι εστίες της φωτιάς είναι τρεις και μάλιστα κοντά σε οικισμούς.
Δέκα οχήματα της πυροσβεστικής με 25 άντρες και έξι άτομα πεζοπόρο τμήμα μαζί με δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου πετζετέλ έσπευσαν στο σημείο και αναμένονται ενισχύσεις από την υπόλοιπη Πελοπόννησο. Προς το παρόν το ένα μέτωπο έχει τεθεί υπό έλεγχο ενώ τα άλλα δύο ενώθηκαν σε ένα μεγαλύτερο, το οποίο συνεχίζει να καίει.
Το έργο δυσκολεύουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή ενώ το θέμα για τους πυροσβέστες είναι τα σωθούν τα σπίτια που βρίσκονται κοντά.


https://www.facebook.com/xartimolyvi/videos/1603609316339035/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαξίμου και αγορές: Με τα λόγια χτίζουν ανώγια και κατώγια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις για το Noor 1: Ο Γιαννουσάκης κατήγγειλε πιέσεις στον εισαγγελέα Εφετών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βόμβα από την ΑΑΔΕ: Μόλις το 16% έχει εισπραχθεί από τα πρόστιμα για τις λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΑΑ: Ισχυρό αποτύπωμα σε βάθος 25ετίας – Στο +8,1% η επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο του 2026
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.