• Top Stories

    Κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση ο Μαραντόνα: «Προσπάθησε να με γδύσει σε ξενοδοχείο»

    Μαραντόνα


    Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Πρόκειται για ένα περιστατικό, που φέρεται να συνέβη στην Αγία Πετρούπολη, με μία δημοσιογράφο στη Ρωσία, στην διάρκεια της παραμονής του για τον τελικό του Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

    Στις σχετικές αποκαλύψεις προβαίνει η ισπανική εφημερίδα El Mundo, παρουσιάζοντας την μαρτυρία της Ρωσίδας δημοσιογράφου Κατερίνα Ναντόλσκαγια. Η συνάντηση των δύο έγινε σε ξενοδοχείο στην Αγία Πετρούπολη  και όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, οι διηγήσεις  διαφέρουν εντελώς.

    Η γυναίκα ισχυρίζεται πως ο διάσημος Αργεντινός, προσπάθησε να τη γδύσει, όταν έφτασαν στο δωμάτιο, με το πρόσχημα της συνέντευξης.

    Οι νομικοί σύμβουλοι του πρώην ποδοσφαιριστή, υποστηρίζουν ότι όταν η γυναίκα βρέθηκε σε εκείνο το δωμάτιο του ξενοδοχείου, ξαφνικά άρχισε να γδύνεται μπροστά στον Αργεντινό.

    Το περιβάλλον του Μαραντόνα που αναφέρουν ότι την έβγαλαν από το δωμάτιο, όταν εκείνη γδύθηκε. Ο Μαραντόνα αναμένεται σήμερα στην αγαπημένη του Νάπολι, όπου αύριο θα ανακηρυχθεί επίτιμος πολίτης της πόλης από το δήμαρχο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ράγισε καρδιές ο επικήδειος του Θοδωρή Κυριακού: «Ήσουν ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου»! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο-σοκ: Γυναίκα εκσφενδονίζεται 20μ. μακριά σε τροχαίο στη Ρωσία!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προκλητικός Τσαβούσογλου σε Κοτζιά: Θέλω στρατό στην Κύπρο και αν χρειαστεί θα τον χρησιμοποιήσω



    ΣΧΟΛΙΑ