• Top Stories

    Ηριάννα: Άνω – κάτω Σύνταγμα και Ερμού στην πορεία συμπαράστασης (video – pics)


    Δεν έλειψαν τα επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας στην πορεία συμπαράστασης προς την Ηριάννα. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου να εκτίσει κανονικά την ποινή φυλάκισης που της είχε επιβληθεί, εξαγριωμένος κόσμος βγήκε στους δρόμους για να δείξει την οργή του.

    Όλα ξεκίνησαν από το Μοναστηράκι, όπου οι πρώτες συγκρούσεις και τα χημικά έκαναν την εμφάνισή τους. Ανεβαίνοντας, οι διαδηλωτές έσπαγαν ό,τι έβρισκαν στην Ερμού. Οι βιτρίνες είναι σπασμένες, οι ζημιές τεράστιες και το χάος δεν περιγράφεται. Πέτρες, ρόπαλα και σφυριά παρατημένα, δείχνουν το μένος αυτών που πέρασαν από εκεί.

    Στην οδό Νίκης, περίπου, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ μπήκαν μπροστά στον δρόμο τους, όμως εκεί ξεκίνησε ένας πόλεμος με πέτρες και χημικά, αφού η απάντηση των ανθρώπων των ΜΑΤ στη λιθοβόληση ήταν τα δακρυγόνα και  τα υπόλοιπα χημικά. Έτσι, κατέληξαν πάλι στην πλατεία Μοναστηρακίου.

    Η πορεία έσπασε με τους διαδηλωτές να φεύγουν και τους αστυνομικούς να διερευνούν τα βαγόνια του ΗΣΑΠ χωρίς να προχωρήσουν σε προσαγωγή.


    Βέβαια, η όλη ιστορία, είχε ξεκινήσει πρώτα με το επεισόδιο στα Εξάρχεια και τις πέτρες στο Α.Τ. της περιοχής αλλά και τα επεισόδια στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από το Εφετείο, μετά την απόφαση κατά της Ηριάννας.


    https://www.facebook.com/protothemagr/videos/10155036779507199/

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη φυλακή θα παραμείνει η Ηριάννα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισαγγελέας: «Να παραμείνει στη φυλακή η Ηριάννα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-Ποταμιού: Παρέμβαση στην υπόθεση της Ηριάννας



    ΣΧΟΛΙΑ