• Top Stories

    Είχαν μειώσει την φρουρά του Λουκά Παπαδήμου κατά 4 άτομα ενώ γνώριζαν πως ήταν στόχος

    astinomia


    Στην αποκάλυψη πως ο κ. Λουκάς Παπαδήμος συνοδευόταν από 3 αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της επίθεσης εναντίον του προέβη το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ωστόσο, προβληματισμό γεννά το γεγονός πως ενώ ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός είχε βρεθεί στο στόχαστρο των «Πυρήνων της Φωτιάς», το υπουργείο είχε προβεί στην μείωση της φρουράς του, από 12 αστυνομικούς σε συνολικά 8 άτομα, στο πλαίσιο των πολιτικών περικοπών των αστυνομικών – φρουρών.

    Τον περασμένο Μάρτιο, ανάμεσα  στα παγιδευμένα δέματα που είχαν εντοπιστεί στο κέντρο διαλογής των ΕΛ.ΤΑ στο Κρυονέρι και εξουδετερώθηκαν από την αντιτρομοκρατική, υπήρχε και ένα με παραλήπτη τον κ. Παπαδήμο. Ταυτόχρονα, το όνομά του είχε βρεθεί στις σημειώσεις της Πόλα Ρούπα, που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης.

    Όσο για τους φρουρούς που συνόδευαν τον κ. Παπαδήμο, σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επρόκειτο για δύο αστυνομικούς στο συνοδευτικό όχημα Scoda και έναν με μια μοτοσικλέτα. Το Μersedes που επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός ήταν της Τράπεζας της Ελλάδος όπως ο οδηγός και ο συνοδός του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Γιάννης Δραγασάκης: Απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης στον Λουκά Παπαδήμο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές μαρτυρίες από την επίθεση εναντίον του Λουκά Παπαδήμου: «Είδα ανθρώπους πλημμυρισμένους στα αίματα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος είναι ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος που έπεσε θύμα τρομοκρατών



    ΣΧΟΛΙΑ