• Top Stories

    Γιώργος Βασιλειάδης: Δεν έχω καμία σχέση με την Ηριάννα

    Γιώργος Βασιλειάδης. Υφυπουργός Αθλητισμού


    Έπειτα από πρωινά δημοσιεύματα και φήμες, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία σπεύδει να διαψεύσει πως έχει συγγενική σχέση με την Ηριάννα.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

    «Με αφορμή τα όσα έχουν κυκλοφορήσει στα Social Media περί συγγενικής σχέσης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με την Ηριάννα Β. Λ. ο Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

    «Το γεγονός ότι δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β. Λ. δεν κάνει την απόφαση για παραμονή της στη φυλακή λιγότερο προβληματική. Όσοι επιχειρούν στην πλάτη ενός ανθρώπινου δράματος που είναι σε εξέλιξη, να αποκομίσουν πολιτικά ή αλλά οφέλη, είναι χυδαίοι».

    Από σήμερα, Τετάρτη,  το πρωί, έκανε τον γύρο του διαδικτύου η φήμη πως ο κ. Βασιλειάδης συνδέεται με δεσμούς αίματος με την έγκλειστη των φυλακών.

    Χρήστες του διαδικτύου ανέφεραν πως ο υφυπουργός είναι στενός συγγενής (σ.σ. ακόμη και πρώτου βαθμού) με την Ηριάννα, ισχυρισμός που σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, είναι έωλος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα επίθεση Πολάκη κατά Δικαιοσύνης για την Ηριάννα: Εκπαιδεύτηκα και εγώ στην Βαρκελώνη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί σφάζεται η πλουσιότερη οικογένεια της Ελλάδας που έχει περιουσία 720 εκατ. ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα αναίρεση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην απαλλαγή Ανδρέα Γεωργίου από την τεχνητή διόγκωση του χρέους το 2009



    ΣΧΟΛΙΑ