ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι στις τράπεζες, η έκπληξη της Aktor, το μπλόκο στις οικοδομές σε Φιλοθέη – Ψυχικό, ο απολογισμός Άδωνι, ο Δένδιας και οι δωρεές, οι 15 που δεν θα ψηφίσουν Σακελλαροπούλου, τι θα γίνει με τους εξωκοινοβουλευτικούς και 3 hot επιχειρηματικά quiz
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης καταδίκασε απερίφραστα την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση της οποίας στόχος ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, μέσω σχετικής ανάρτησης στο προφίλ του στο Twitter, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί περαστικά τόσο στον ίδιο όσο και σε εκείνους που τραυματίστηκαν.
Δείτε την ανάρτησή του:
Απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης προς τον Λουκά Παπαδήμο. Περαστικά στον ίδιο & σε όσους τραυματίστηκαν.
— Γιάννης Δραγασάκης (@YDragasakis) May 25, 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις: Η Αντιτρομοκρατική ψάχνει γραφεία πολιτικών για νέους φακέλους-βόμβες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λουκάς Παπαδήμος: Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας για την έκρηξη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλέξης Τσίπρας: Μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας – Επίθεση σε Μητσοτάκη για την διαφθορά
- Οι 35 αυξήσεις που δόθηκαν στο δημόσιο – Ποιοι κερδίζουν έως και έναν επιπλέον μισθό το 2026
- Πρώτη άμεση εμπλοκή των Χούθι στον πόλεμο: Πύραυλος από την Υεμένη έπληξε το νότιο Ισραήλ- Τραμπ: «Διαπραγματευόμαστε αλλά ν’ ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ» (Live upd)
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Απώλειες 17 δισ. ευρώ λόγω του πολέμου στο Ιράν

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.