• Top Stories

    Φρίκη στην Κέρκυρα: Απίστευτες εικόνες σε γνωστή παραλία με πτώμα σε αποσύνθεση

    • NewsRoom


    Θρίλερ με το πτώμα μιας γυναίκας που εντοπίσθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης  χθες στην παραλία Γλυφάδα στο νησί της Κέρκυρας.

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το πτώμα εντοπίστηκε από κολυμβητή, ο οποίος αμέσως ειδοποίησε το Λιμεναρχείο και την Αστυνομία.

    Στο σημείο μετέβη περιπολικό Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο περισυνέλεξε, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το πτώμα που βρισκόταν σε αποσύνθεση.

    Μιλώντας στο newsit.gr όμως γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στην παραλία τη στιγμή του περιστατικού, έδωσε μια άλλη εκδοχή.

    Η ίδια, είπε μεταξύ άλλων πως το πτώμα έμεινε για δύο ολόκληρες ώρες στα ρηχά:

    «Στις 17:30 ήρθαν δύο άντρες του λιμενικού. Άρχισαν να λένε πως θα έρθει λιμενικό από θάλασσα και το πτώμα το έβγαλε τελικά ο ναυαγοσώστης που ήταν στο ξενοδοχείο. Δεν το έβγαλε έξω για να μην μαζευτεί κόσμος. Δίπλα του ήταν ο ναυαγοσώστης και το κοιτούσε. Δεν ήρθε ούτε αστυνομία ούτε το λιμενικό να τον παραλάβει.

    Τελικά δύο άνθρωποι από γραφείο τελετών πήγαν, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα στο σημείο και παρέλαβαν το πτώμα, το έβαλαν σε μία μαύρη σακούλα και το μετέφεραν με… ξαπλώστρα γιατί δε υπήρχε φορείο!

    Ακούστε τις δηλώσεις της καταγγέλλουσας:

    Δείτε και το σχετικό βίντεο με τη μεταφορά:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μύκονος: Έβαζαν στο… μάτι πανάκριβα ρολόγια επώνυμων επισκεπτών του νησιού



    ΣΧΟΛΙΑ