• LIFE&STYLE

    «Fake news» η είδηση για τον Χάρρυ Κλυνν στην ΕΡΤ – «Συγγνώμη λάθος» λέει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης

    harry klin


    Δεν πέρασε αρκετή ώρα από τη στιγμή που η Εφημερίδα των Συντακτών δημοσιοποίησε πως ο δημοφιλής κωμικός Χάρρυ Κλυνν θα αποτελούσε ένα από τα πέντε μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ και η Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης έσπευσε αναστατωμένη να διαψεύσει την είδηση, αποδίδοντάς την σε λάθος.

    Όπως αναφέρουν τα στελέχη του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, η είδηση, την οποία δημοσίευσε μέχρι και η «Αυγή», εκδόθηκε εκ παραδρομής, καθώς στην πραγματικότητα ο ηθοποιός απλώς επρόκειτο να περάσει από ακρόαση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ακόμα δεν έχει καταλήξει η αναζήτηση για τον εντόπισμο όλων των μελών του ΔΣ της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης ξεκαθαρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Χαρυ Κλυνν.

    Υπενθυμίζεται ότι στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου έχει ήδη αναλάβει ο Βασίλης Κωστόπουλος ενώ αναπληρωτής του αναμένεται να τοποθετηθεί ο Γιώργος Θαλασσινός. Τα άλλα μέλη του ΔΣ είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο Διονύσης Τσακνής και δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο μέλος στο Δ.Σ. της ΕΡΤ ο Χάρυ Κλυνν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Το μυστικό επιτυχίας του Jeff Bezos είναι δύο πίτσες!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 90 εκατ. ευρώ σε φόρους έχουν πληρώσει τα κανάλια από το 2015



    ΣΧΟΛΙΑ