• Top Stories

    Έξαλλος ο Καρανίκας με τον Χρυσόγονο: «Ας κατέβει στις εκλογές να γελάσουμε…»

    • NewsRoom
    Καρανίκας


    Τις αντιδράσεις του εξέφρασε ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Νίκος Καρανίκας ένεκα της απόφασης του ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονου να αποστασιοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και να ιδρύσει τον δικό του πολιτικό φορέα.

    Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Καρανίκας αφού χαρακτηρίζει τον Κώστα Χρυσόγονο ούτε λίγο ούτε πολύ, «καροτσάκι του Βενιζέλου», «χρυσό γόνο του αριβισμού» και «αριβίστα τυχοδιώκτη που μαζεύει αποζημιώσεις και συσσωρεύει χρήμα στο όνομα της πολιτικής», συγχρόνως τον κατηγορεί ότι «πήραν τα μυαλά του αέρα με τη δημοσιότητα που του δίνουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ».

    Για τις καταγγελίες του ίδιου του ευρωβουλευτή που συνόδευσαν την ανακοίνωσή του περί παραίτησης από την ομάδα του Σύριζα στην Ευρωβουλή, (για τις κολωτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ, για το συγκεντρωτικό κόμμα κλπ), ο πρωθυπουργικός σύμβουλος δεν κάνει κάποια αναφορά ωστόσο σπεύδει να προβλέψει ότι ο κύριος Χρυσόγονος θα καταλήξει στην κεντροαριστερά. «Ας κατέβει στις εκλογές να γελάσουμε» γράφει ειρωνικά ο Νίκος Καρανίκας για τον ευρωβουλευτή, που έχει διευκρινίσει ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του στον ΣΥΡΙΖΑ.

    Στο κείμενο του στο facebook ο Νίκος Καρανίκας – που την τελευταία φορά που δημοσίευσε κείμενο ήταν για να στείλει μήνυμα στην Ελντοράντο να σηκωθεί να φύγει από την Ελλάδα, «στα τσακίδια» ήταν η κατάληξη του κειμένου του που όμως αποσύρθηκε αμέσως…- γράφει ότι ο Χρυσόγονος έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ όταν είδε ότι το κόμμα καταρρέει, ενώ σχολιάζει ότι τώρα φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή βλέπει τις δημοσκοπήσεις και φοβάται ότι δεν θα ξαναβγεί ευρωβουλευτής..

    Η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα στο Facebook:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΡΤ ο Διονύσης Τσακνής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Αγαπηδάκη: Γιατί ξαφνικά φεύγω για την Κύπρο



    ΣΧΟΛΙΑ