ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κατσαρόλα της Ιστορίας, η τερατογένεση του Τσίπρα, ένας είναι ο αρχηγός αλλά «Δεν τραβάει η ομάδα, αχ Ελλάδα, αγελάδα…»
Διευκρινίσεις σχετικά με τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες για την νοσηλεία του Πρωθυπουργού, σχολιάζει το «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο» με ανακοίνωση που εξέδωσε και που αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ιδρύματος.
Σημειώνει ότι το «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο» είναι νοσηλευτικό ίδρυμα, του οποίου κύριος μέτοχος είναι το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (99,6% των μετοχών) και διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ορίζεται από το Πανεπιστήμιο.
Λόγω του ανωτέρω ιδιοκτησιακού καθεστώτος, στο «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο» παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες πολλοί διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί ιατροί, όλων των ειδικοτήτων.
Η Διοίκηση του Ιδρύματος αναφέρει επίσης, ότι η μεγάλη πλειονότητα των νοσηλευομένων στο «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο» είναι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ, λόγω του «κοινωφελούς» χαρακτήρα του Ιδρύματος.
«Το ότι το “Eυγενίδειο Θεραπευτήριο” δεν είναι ενταγμένο στο σύστημα εφημεριών του ΕΣΥ, σε καμία περίπτωση, το γεγονός αυτό δεν αποκλείει την εισαγωγή ασθενών, που έχουν ανάγκη, καθ ΄όλο το 24ωρο. Άλλωστε και άλλα ανάλογα νοσηλευτικά ιδρύματα (όπως πχ το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο), δεν είναι ενταγμένα στο σύστημα εφημεριών του ΕΣΥ, παρέχουν όμως, υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στο σύστημα υγείας» καταλήγει η ανακοίνωση της Διοίκησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η ανακοίνωση – φωτιά της ΠΟΕΔΗΝ για τον Τσίπρα: «Μπερδεύτηκε. Χειρουργήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε Αχτσιόγλου για τις κατασχέσεις αναδρομικών συντάξεων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιαννουσάκης: Στη φυλακή δεχόμουν επισκέψεις πολιτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Τσουκαλάς: Η στέγαση είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο των λίγων – Η κυβέρνηση επιμένει σε λάθος λύσεις
- Τίτλοι τέλους για τη Νέα Αριστερά: Αποχωρούν Χαρίτσης, Αχτσιόγλου, Τζανακόπουλος και άλλοι τέσσερις βουλευτές
- Από το πετρέλαιο στη Σελήνη: H επιστροφή της οικογένειας Πίκενς (Astrotech)
- Επιχείρηση «Θερισμός»: Το «ελληνικό FBI» ξεριζώνει τη μαφία των αγροτικών επιδοτήσεων – 1.151 κατηγορούμενοι και ζημιά άνω των 17 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.