• Πολιτική

    Επίθεση σε βάρος Πάνου Καλλίτση: Καταδίκη και για τους 3 δράστες

    Πάνος Καλλίτσης . Ετών 45. Κομμωτής


    Βαριές ποινές κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στους δράστες της αιματηρής επίθεσης στον κομμωτή Πάνο Καλλίτση και τη σύζυγό του, αποφασίζοντας να στείλει στη φυλακή και τους 3, ανάμεσα τους ένας αστυνομικός.

    Ποινές από 12 ως 54 χρόνια.

    Οι δικαστές καταδίκασαν, χωρίς ελαφρυντικό, τον 42χρονο που πυροβόλησε το ζευγάρι, σε ποινή κάθειρξης 53 ετών (εκτιτέα τα 25) για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, για απόπειρα ληστείας σε βάρος του κ. Καλλίτση και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία

    Ποινή κάθειρξης 12 ετώνεπιβλήθηκε στον 30χρονο αστυνομικό για απλή συνέργεια στην απόπειρα ληστεία. Αθωωθηκε για την απλή συνέργεια στις απόπειρες ανθρωποκτονίας.

    Στον 35χρονο Ιρακινό επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 18 ετών ενώ αποφασίστηκε η απέλαση του μετά την έκτιση της ποινής. Καταδικάστηκε για απλή συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Πάνου Καλλίτση καθώς και για την απόπειρα ληστείας σε βάρος του.

    Σε όλους τους κατηγορούμενους επιβλήθηκε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 10 χρόνια.

    Ο κομμωτής αντέδρασε όταν οι συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής μέχρι το Εφετείο.

    «Εννοείται ότι θέλετε να τον βγάλετε έξω. Βγάλτε τον έξω τι να πω», φώναξε ο Πάνος Καλλίτσης που σε δηλώσεις του είπε: «Έκλεισε ένα σπουδαίο κεφάλαιο στη ζωή μου. Νιώθω δικαιωμένος. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν και πάνω απ’ όλα τον Θεό που μου χάρισε τη ζωή».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εισαγγελέας στη δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του κομμωτή Πάνου Καλλίτση: «Ήθελε να τον σκοτώσει ο δράστης»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρηματιστήρια: Ράλι στις ελληνικές τράπεζες και Σούπερ κέρδη για ΟΛΘ. Νέο ρεκόρ για Nasdaq

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ντόναλντ Τραμπ: «Η Ελλάδα βρίσκεται σε τόσο άθλια κατάσταση. Είναι φρικτό!»



    ΣΧΟΛΙΑ