• Top Stories

    Επικοί διάλογoι στη Βουλή: «Τι θέλεις πάλι ρε κουρ@@@δομηχανή»!

    • NewsRoom
    Βουλή


    Το… έλα να δεις επικράτησε σήμερα Τρίτη στη Βουλή, με διαλόγους και σκηνικά που σίγουρα δεν τιμούν τον «Ναό της Δημοκρατίας». Τα όσα ακούστηκαν στα έδρανα της Βουλής είναι πρωτοφανή.

    Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τη «μετωπική» Αλέξη Τσίπρα – Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή με αφορμή τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την ανώτατη εκπαίδευση.

    Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με την ανοχή του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, επιδόθηκαν στην τακτική των συνεχιζόμενων διακοπών, άκαιρων σχολιασμών και παρεμβολών κάθε φορά που ο λόγος δινόταν στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Κάπου εκεί, στη… γαλαρία των εδράνων από την πλευρά του κυβερνητικού κόμματος βρισκόταν ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος.

    Οι αλλεπάλληλες παρεμβολές του προκάλεσε την αγανάκτηση ακόμα και των βουλευτών της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Αυτός ωστόσο που την «πλήρωσε» ήταν ο Γρηγόρης Ψαριανός του Ποταμιού.

    Κάποια στιγμή ο κ. Ψαριανός διαμαρτυρήθηκε στο προεδρείο για την συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδόπουλος γύρισε και του είπε: «τι θέλεις πάλι ρε κουρ@@@δομηχανή».

    Πάντως, και ο κ. Ψαριανός δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες του συναδέλφου του τον οποίο αποκάλεσε «κουρ@@@δοκεφτέ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πύρρος Δήμας: Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με έδιωξε από την Ελλάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φ. Γεννηματά: Ο νόμος για την Παιδεία που θα ψηφιστεί δεν θα μακροημερεύσει

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση στην αθωωτική απόφαση για την Αικατερίνη Σαββαΐδου



    ΣΧΟΛΙΑ