• Top Stories

    Έντονος διάλογος Γ. Κυρίτση – Αδ. Γεωργιάδη μέσω Twitter για τον Χίτλερ και τον Στάλιν!

    • NewsRoom


    Άναψαν τα… πληκτρολόγια με αφορμή το θέμα που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την πολιτική στην Ελλάδα, κατά πόσο δηλαδή τα κομμουνιστικά καθεστώτα προκάλεσαν θηριωδίες που να είναι συγκρίσιμες με τα εγκλήματα του ναζισμού. Θέση στο θέμα έσπευσε να πάρει και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος ανέβασε στο twitter το μήνυμα:  «Έλληνες νεκροί απο Χιτλερ ~ 400.000. Έλληνες νεκροί απο Στάλιν 0».

    Μάλιστα συνέχισε, παρουσιάζοντας έναν χάρτη της Ελλάδας, με σχόλιο «Ελληνικά χωριά που κάηκαν απο Χιτλερ (χάρτης). Ελληνικά χωριά που κάηκαν από Στάλιν: 0»

    Η τοποθέτηση του Γιώργου Κυρίτση προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έγραψε «Οι Πόντιοι που πέθαναν από τις Σταλινικές Διώξεις Τί είναι; όσοι πέθαναν στον Εμφύλιο;».

    Η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν: «Εσύ, ως μετανοημένος εστω, απολογητής του ολοκαυτώματος καλό θα ήταν να μην εκτίθεσαι τόσο υπέρ του Χίτλερ».

    Τότε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε γράφοντας: «Εγώ υπέρ του Χίτλερ δεν έχω υπάρξει στην ζωή μου ποτέ! Σιχαίνομαι τον Ολοκληρωτισμό. Εσύ όμως υπέρ του Στάλιν βλέπω κανένα πρόβλημα, ε;».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ευ. Βενιζέλος: Ποιά κυβέρνηση νομιμοποιείται να προσδίδει ιδεοληπτικό πρόσημο σε μια ολόκληρη χώρα;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δ. Παπαδημούλης: «Άδικη και ανιστόρητη η ταύτιση Κομμουνισμού και Ναζισμού»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  ΝΔ: Η απόφαση της κυβέρνησης να μη συμμετέχει στο συνέδριο στην Εσθονία προσβάλει την Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ