• Top Stories

    «Εμφύλια πυρά» εναντίον Καμμένου για το Noor 1

    • NewsRoom
    Twitter

    Πάνος Καμμένος. Αρχηγός ΑΝΕΛ


    Διαφοροποιήσεις και αναταραχή στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης φαίνεται να προκαλεί η υπόθεση Καμμένου σχετικά με τις τηλεφωνικές επαφές με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη για το Noor 1.

    Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σήμερα μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά FM ζήτησε από τη Δικαιοσύνη «να κάνει τη δουλειά της σοβαρά».

    «Η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της σοβαρά και να κληθεί από τον εισαγγελέα ο υπουργός να δώσει όλα τα στοιχεία» σχολίασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας ερωτηθείς για την υπόθεση Καμμένου και τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.

    Ο κ. Ρήγας, πρόσθεσε ωστόσο πως αυτή η υπόθεση δεν ταλανίζει την κοινωνική ζωή της χώρας. Τέλος, αρνήθηκε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ασκεί τις ίδιες πολιτικές με τις προηγούμενες κυβερνήσεις λέγοντας «προφανώς υπάρχουν αβελτηρίες αλλά δεν είμαστε ίδιοι».

    Κατσίκης (ΑΝΕΛ): Θα πρέπει να εξετάσουμε τι διεμήφθη μεταξύ υπουργού και ισοβίτη

    Την ίδια ώρα στην παραδοχή πως «θα πρέπει σε δεύτερη φάση να εξεταστεί τι διεμήφθη μεταξύ του υπουργού και του ισοβίτη» προχώρησε και ο βουλευτής και μέλος των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης.

    Πιο συγκεκριμένα, o κ. Κατσίκης μιλώντας στον Blue Sky παραδέχτηκε πως «σε δεύτερη φάση, θα πρέπει να εξεταστεί τι διεμήφθη μεταξύ του υπουργού και του ισοβίτη», αν και ο αρμόδιος υπουργός και εμπλεκόμενος στην υπόθεση είναι ο πρόεδρος του κόμματος με το οποίο ο κ. Κατσίκης εκλέγεται, Πάνος Καμμένος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιαννουσάκης: Στη φυλακή δεχόμουν επισκέψεις πολιτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη Ιουλίου η πρόταση της ΝΔ για εξεταστική για το Noor 1

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απορρίφθηκε το αίτημα Γιαννουσάκη για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του



    ΣΧΟΛΙΑ