• Top Stories

    Ελληνοκαναδός έκανε έρανο ισχυριζόμενος πως έκοψε τον λαιμό του κατά τη διάρκεια ποδηλασίας (pics)

    • NewsRoom


    Ένας Ελληνοκαναδός κατάφερε να εξαπατήσει αρκετά άτομα παριστάνοντας τον τραυματία. O Στυλιανός Ψαρουδάκης ισχυριζόταν πως είχε κόψει τον λαιμό του από συρματόπλεγμα σε μονοπάτι ορεινής ποδηλασίας. Το περιστατικό όπως υποστήριζε συνέβη δυτικά της πόλης του Κάλγκαρι στον Καναδά. Για να μπορέσει -τάχα- να θεραπευτεί ζήτησε οικονομικές δωρεές μέσω μιας διαδικτυακής εκστρατείας στο GoFundMe.

    Ωστόσο έπειτα από έρευνες αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Ο 37χρονος είχε πει ψέματα και ως εκ τούτου η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψής του.

    Ο Ψαρουδάκης αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη ύψους 5.000 δολαρίων και δημόσια εξαπάτηση.

    Σύμφωνα με ξένα μέσα ο 37χρονος ισχυριζόταν πως στις 5 Ιουλίου έπεσε εν ώρα ποδηλασίας και μπλέχτηκε σε ένα συρματόπλεγμα. Στη συνέχεια υποστήριξε πως αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κοπεί ο λαιμός του από τη μια άκρη στη άλλη σε βάθος μεγαλύτερο του μισού εκατοστού.

    Όπως είπε, μαζί ήταν ένα φίλος που τον βοήθησε να πάει στο νοσοκομείο. Μάλιστα έδειξε επανειλημμένα τις πληγές του στα κανάλια, ανάμεσά τους και στο CBC News.

    Ζήτησε μέσω GoFundMe 8.000 ευρώ για να αγοράσει νέο ποδήλατο, να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα και να πάρει επίσης αυτόματες κάμερες, τις οποίες θα δώριζε στα μονοπάτια για ποδηλάτες στην περιοχή.

    «Όντως ήρθε σε επαφή με συρματόπλεγμα αλλά δεν οδηγούσε ποδήλατο και ήταν σε διαφορετική τοποθεσία όταν το έπαθε», είπε η αστυνομία, σημειώνοντας πως ο τραυματισμός έγινε ενώ ο Ψαρουδάκης βρισκόταν σε μια ιδιωτική τοποθεσία.



    ΣΧΟΛΙΑ