• Πολιτική

    Ο Κασιδιάρης χειροδίκησε κατά του Δένδια – Χαμός στη Βουλή (video)

    • NewsRoom


    Άγριο ξύλο έπεσε στη Βουλή μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του Νίκου Δένδια κατά την έναρξη της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο Νίκος Δένδιας πέρασε από μπροστά του την ώρα που μιλούσε. «Μη περνάς από μπροστά μου δεν βλέπει ότι μιλάω», «όταν μιλάω εγώ, ρε, δεν θα περνάς από μπροστά μου», ήταν κάποιες από τις ατάκες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

    Στο σημείο εκείνο, ο Δένδιας του ζήτησε τον λόγο, με τον Κασιδιάρη να κατεβαίνει από τα έδρανα και να το σπρώχνει βίαια, με τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες να τον λούζουν με νερό.

    Όπως είναι λογικό, με το που ξεκίνησε το επεισόδιο, η απευθείας μετάδοση από το κανάλι της Βουλής, διεκόπη. Μετά από λίγο που επανήλθε, ακούστηκε ο Μάκης Μπαλαούρας να φωνάζει: «αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης. Η φρουρά να βγάλει έξω τον κ. Κασιδιάρη». «Μολύνετε το κοινοβούλιο. Κύριε Κασιδιάρη έχετε αποβληθεί. Σας είπα έξω τον Κασιδιάρη, το έχουμε πει 100 φορές. Έχετε αποβληθεί, σας παρακαλώ πολύ να εγκαταλείψετε τα έδρανα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι την Τρίτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουτιά του ΑΕΠ κατά 0,5% για το πρώτο τρίμηνο του 2017 – Σε ύφεση η ελληνική οικονομία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτα λεφτά στη ναυτιλία: Πώς ο Β. Μαρινάκης σε 6 μήνες έβγαλε κέρδος 10 εκατ. δολ.

     



    ΣΧΟΛΙΑ