ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η διαδρομή του παγιδευμένου φακέλου που παρέλαβε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος την περασμένη Πέμπτη εξακολουθεί να παραμένει ένα μυστήριο.
Ενώ η Αντιτρομοκρατική φέρεται να έχει στα χέρια της οπτικό υλικό από το ελληνικό Κοινοβούλιο στο οποίο φαίνεται να έχει πάει η αλληλογραφία, από τη Βουλή επιμένουν ότι έλεγχος στα εκεί μηχανήματα X-ray δεν έγινε ποτέ.
Σύμφωνα με πηγές από το Κοινοβούλιο, ο επίμαχος φάκελος δεν ελέγχθηκε ποτέ και ισχυρίζονται πως ακόμη κι αν ο υπεύθυνος αστυνομικός-φρουρός εμφανίζεται στο εν λόγω βίντεο, δεν υπάρχει πλάνο που να δείχνει το συγκεκριμένο δέμα.
«Κανείς δεν μπορεί να πιστοποιήσει ότι έφερε τον συγκεκριμένο φάκελο για έλεγχο», τονίζουν οι κύκλοι από τη Βουλή, και διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση πως έλεγχος εκεί δεν έγινε, παρά τους ισχυρισμούς του φρουρού.
Το οπτικό υλικό φαίνεται να εμφανίζει τον φρουρό την ώρα που μεταβαίνει στη Βουλή. Ο φρουρός κατέθεσε στην αστυνομία πως την ημέρα του περιστατικού είχε παραλάβει τέσσερις φακέλους. Κατά τα λεγόμενά του, παρέδωσε τους φακέλους στο φυλάκιο που βρίσκεται αριστερά της εισόδου προκειμένου να γίνει ο έλεγχος. Στη συνέχεια αποχώρησε.
Στο μεταξύ νωρίτερα έγινε γνωστό πως το δέμα εστάλη από το Κολωνάκι. Το όνομα του αποστολέα δεν φαίνεται να παραπέμπει σε κάποιο γνωστό πρόσωπό του πολιτικού ή οικονομικού περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού.
Οι Αρχές, με βάση τις μέχρι τώρα ενδείξεις στρέφονται στο σενάριο ο φάκελος να εστάλη από μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» οι οποίοι είχαν αναλάβει την ευθύνη για την αποστολή τρομοδεμάτων τον περασμένο Μάρτιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ μετά την τρομοκρατική επίθεση στον Παπαδήμο – Φόβοι και για άλλα τρομοδέματα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λουκάς Παπαδήμος: Βρήκαν DNA που συνδέεται με την επίθεση
MH XAΣΕΤΕ: Η Χρυσή Αυγή είναι ο λόγος που έκλεισαν τα επείγοντα και όχι ο Παπαδήμος (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπαράκ Ομπάμα: Οι Αμερικανοί θα είναι “λιγότερο υγιείς” με την απόφαση Τραμπ να καταργήσει τα πρότυπα για τις εκπομπές ρύπων οχημάτων
- Μάρκ Ρούτε: «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ»
- Γαλλία: 50χρονη ομολόγησε πως σκότωσε τα νεογέννητα βρέφη της βάζοντας τα σε καταψύκτη
- Wall Street: Νέο βαρύ sell-off στις τεχνολογικές μετοχές προκάλεσε η Cisco – Πτώση 1,57% για τον S&P 500
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.