• Top Stories

    Δένδιας στον ΑΝΤ1 για το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη: Η κάμερα της Βουλής έχει καταγράψει την αλήθεια

    Δένδιας: Η Ελλάδα θωρακίζεται και επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο της ευρωπαϊκής ενοποίησης

    Νίκος Δένδιας, υπουργός Εξωτερικών


    Να βάλει τέλος στη συζήτηση για το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή επιχείρησε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Νίκος Δένδιας.

    «Δεν θα αφήσω αυτό το επεισόδιο να συζητηθεί» είπε κ. Δένδιας, ενώ ερωτηθείς για το εάν τελικά ο εκνευρισμός Κασιδιάρη οφείλεται στο ότι πέρασε μπροστά του ενώ μιλούσε απάντησε: «Πριν από εμένα πέρασαν καμιά δεκαπενταριά άλλοι βουλευτές».

    Ο κ. Δένδιας αν και αρχικά αρνήθηκε να απαντήσει στο εάν η επίθεση ήταν μόνο λεκτική, τόνισε αργότερα ότι στο βίντεο από την κάμερα της Βουλής έχει καταγραφεί ένα ελαφρύ χτύπημα στο χέρι και ένα σπρώξιμο, το οποίο δεν φαίνεται στην κάμερα.

    Ο ίδιος εξήγησε ότι δεν είναι δική του άποψη το ότι το περιστατικό βοήθησε στον αποπροσανατολισμό από το θέμα των μέτρων, που συζητούνταν στη Βουλή, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για άποψη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Από πλευράς του ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κληθείς να σχολιάσει το επεισόδιο, τόνισε: «δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από τη Χρυσή Αυγή. Το θέμα του ναζισμού είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο. Πρέπει να προσέξουμε πολύ ως Δημοκρατία».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βουλευτής της ΝΔ περιγράφει την στιγμή της επίθεσης Κασιδιάρη στον Δένδια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Κασιδιάρης βγαίνει από την Βουλή βρίζοντας μετά το σκηνικό με τον Δένδια (video)



    ΣΧΟΛΙΑ