• Top Stories

    Δάφνη: Αυτό είναι το υπόγειο – βασανιστήριο του 52χρονου τυφλού βιαστή (pics – video)

    • NewsRoom
    Δάφνη


    Ακόμα δεν έχει κωπάσει ο θόρυβος για την υπόθεση του 52χρονου τυφλού βιαστή στη Δάφνη, που είχε ως θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια, την οποία και βασάνιζε στο υπόγειό του.

    Ο τυφλός βιαστής, δρούσε στο υπόγειό του, η όψη του οποίου φέρνει φρίκη: Άδεια μπουκάλια, ακαταστασία, ιμάντες να δένει τα θύματα.

    Μετά από περίπου έναν μήνα, οι πρώτες εικόνες του… “κολαστηρίου” βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Βέβαια, πλέον, ο δράστης και κάτοχός του, είναι στην φυλακή. Από την άλλη, η φοιτήτρια, προσπαθεί να βρει τα πατήματά της.

    Οι δικηγόροι της οικογένειάς της, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, έχουν ζητήσει την απόλυτη διακριτικότητα από την πλευρά του Τύπου ως προς την επωνυμία και την εικόνα της:

    «Τις τελευταίες μέρες η ελληνική κοινωνία συμπάσχει με νεαρή φοιτήτρια, θύμα εγκληματικών και εξαιρετικά ειδεχθών πράξεων μεσήλικα. Η ίδια και η οικογένειά της εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την συμπαράσταση, προτεραιότητά της όμως είναι η διαχείριση της κρίσιμης κατάστασης και παρακαλεί για κατανόηση και διακριτικό χειρισμό».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δάφνη: Πρώην οικιακή βοηθός του 52χρονου αποκαλύπτει τις σκοτεινές συνήθειές του: «Ήθελε να γδύνομαι» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δάφνη: Συγκλονίζουν οι περιγραφές των γειτόνων του 52χρονου τυφλού



    ΣΧΟΛΙΑ