• Top Stories

    Η Χρυσή Αυγή είναι ο λόγος που έκλεισαν τα επείγοντα και όχι ο Παπαδήμος (pics)

    • NewsRoom


    Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε από την παρουσία του αρχηγού της «Χρυσής Αυγής», Νίκου Μιχαλολιάκου στις χθεσινές γενικές εφημερίες των νοσοκομείων «Ευαγγελισμός» και «Αττικόν», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας των υγειονομικών.

    Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, η εφημερία στον «Ευαγγελισμό» σταμάτησε για αρκετές ώρες, ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), το γεγονός οφείλεται στην αναστάτωση που προκάλεσε η «Χρυσή Αυγή».

    ΡΑΝΤΖΑ 4

    Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

    «Ενημερωθήκαμε ότι στην εφημερία του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ την Πέμπτη 25/5/2017 δεν υπήρξε καμία ανάσχεση εκτάκτων περιστατικών από την προσέλευση και μετά του κου Λουκά Παπαδήμου που διεκομίσθη τραυματισμένος μετά από άνανδρη τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε (6μ.μ.).

    Αντιθέτως αναστάτωση προκλήθηκε στα ΤΕΠ του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ από τις 3:30μ.μ. έως 6μ.μ., την ώρα που στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου βρίσκονταν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής με συγγενή ασθενή που αντιμετώπιζε έκτακτο πρόβλημα υγείας. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής συνοδευόταν από αυξημένο αριθμό εύσωμων συνοδών, ενοχλώντας ασθενείς και παρεμποδίζοντας το προσωπικό να κάνει τη δουλειά του. Εύσωμα στελέχη της Χρυσής Αυγής παραμένουν έξω από το Νοσοκομείο και μπαινοβγαίνουν εναλλάξ στους διαδρόμους του 10ου ορόφου που νοσηλεύεται η συγγενής του αρχηγού τους, ενοχλώντας και παρεμποδίζοντας σε μεγάλο βαθμό το έργο των εργαζομένων».

    ΡΑΝΤΖΑ 3

    Η ανακοίνωση του Αττικού νοσοκομείου:

    «Στην εφημερία του ΑΤΤΙΚΟΥ Νοσοκομείου χθες Πέμπτη 25/5/2017 έγινε χαμός. Όπως πάντα στις εφημερίες. Προσήλθαν 900 περιστατικά και πραγματοποιήθηκαν 200 εισαγωγές. Όσες γίνονται κατά μέσο όρο σε κάθε εφημερία. Πλημμύρισαν οι διάδρομοι των κλινικών με ράντζα. Που είναι το Νοσοκομείο ΛΟΙΜΩΔΩΝ που άνοιξε όπως λέει η κυβέρνηση στα ψέματα; Η κατάσταση στις εφημερίες του ΑΤΤΙΚΟΥ είναι ανυπόφορη. Κρίμα για τους ασθενείς!!! Τριτοκοσμικές συνθήκες Νοσηλείας!!!»

    ΡΑΝΤΖΑ 2

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ευαγγελισμός: Σταθερά θετική η γενική κατάσταση του Λουκά Παπαδήμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύζυγος Παπαδήμου: Σοκαρίστηκα με την τρομοκρατική επίθεση που είχε ως στόχο τον Λουκά (βίντεο)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιοι μισούσαν τον Παπαδήμο – Τι έγραφαν στα social Media



    ΣΧΟΛΙΑ