• Top Stories

    Χωρίς τέλος ο «εμφύλιος» στην οικογένεια Δασκαλαντωνάκη – Νέα ανακοίνωση από τη διοίκηση του Ομίλου

    • NewsRoom

    Νίκος Δασκαλαντωνάκης, Πρόεδρος Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη


    Μαίνεται ανεξέλεγκτη η «φωτιά» μεταξύ της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει επιδοθεί σε έναν πινγκ πονγκ ανακοινώσεων με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου.

    Αυτή τη φορά ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης απαντά στην τελευταία επιστολή του Μιχάλη Δημητρακόπουλου παραθέτοντας μάλιστα αυτούσια κομμάτια της απόφασης του Αρείου Πάγου.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της πλευράς του Ν. Δασκαλαντωνάκη:

    «Είναι γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι η απόφαση 1340/2017 του Αρείου Πάγου επιβεβαιώνει αμετάκλητα την νομιμότητα των διοικήσεων των Εταιρειών του Ομίλου και τερματίζει οριστικά κάθε σχετική αμφισβήτηση. Η απόφασή του είναι σαφής και δεν επιδέχεται παρερμηνεία.

    Με τη σημερινή ανακοίνωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος Μ. Δημητρακόπουλος αναγγέλλει τη λήξη της δημόσιας αντιπαράθεσης που εκείνος και οι εντολείς του ξεκίνησαν με μια εκστρατεία παραπληροφόρησης, απειλών και συκοφάντησης. Στο όνομα της αποκατάστασης της αλήθειας έχουν δοθεί τεκμηριωμένες απαντήσεις.

    Επειδή όμως εξακολουθεί ο κ. πληρεξούσιος να αναφέρει αναληθή και ψευδή στοιχεία για δήθεν πλειοψηφικά ποσοστά μετοχών των εντολέων του (60%), παραθέτουμε αυτούσια συγκεκριμένα σημεία της υπ’ αριθμό 107/2014 απόφασης του Εφετείου Κρήτης (σελ. 31 του σκεπτικού και 101 του διατακτικού) που αμετακλήτως επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο, σε σχέση με τις μετοχές π.χ. που κατείχαν οι εντολείς του στην εταιρεία SUNSTORES το 2009:

    “Στο κεφάλαιο αυτό συμμετέχουν […] η πρώην σύζυγός του [Νικολάου Δασκαλαντωνάκη] και τα τρία τέκνα τους κατά ποσοστό 16,145% και με 36.020 ονομαστικές μετοχές έκαστος”.

    Σε καμία χώρα του κόσμου το 16,145% πολλαπλασιαζόμενο επί τρία (3) δεν κάνει 60%. Ας κάνει τον μαθηματικό υπολογισμό ο κ. πληρεξούσιος και ας εξοικειωθεί με την αλήθεια των αριθμών.

    Κατά συνέπεια οι 3 εντολείς του (Πόπη Φραγκούλη, Γιάννης Δασκαλαντωνάκης και Τίνα Δασκαλαντωνάκη) στην παραπάνω εταιρεία κατείχαν ήδη από το 2009 μειοψηφικό ποσοστό.

    Μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά ότι ο Όμιλος Εταιρειών Νικολάου Δασκαλαντωνάκη παραμένει ενιαίος και αρραγής υπό την ίδια σταθερή διοίκηση που τον οδήγησε στην 45χρονη επιτυχημένη του πορεία. Ο Όμιλος δεν επιθυμεί τη δημόσια αντιπαράθεση και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Πόπη, Τίνα και Γιάννης Δασκαλαντωνάκης δεν θα συνεχίσουν τη δημόσια αντιπαράθεση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Πόπη, Τίνα και Γιάννης Δασκαλαντωνάκης δεν θα συνεχίσουν τη δημόσια αντιπαράθεση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το «σήριαλ» στον εμφύλιο της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη συνεχίζεται: «Εμάς δικαίωσε ο Άρειος Πάγος»



    ΣΧΟΛΙΑ