• Top Stories

    Αποκάλυψη – σοκ από τον Αντώνη Σαμαρά: Ο φάκελος με την βόμβα είχε πάει στο σπίτι του Λουκά Παπαδήμου

    Λουκάς Παπαδήμος

    Λουκάς Παπαδήμος


    Όταν δεν υπάρχει ασφάλεια, κινδυνεύει άμεσα η ίδια η Δημοκρατία, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς  κατά την άφιξη του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύεται ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος,  μετά την τρομοκρατική επίθεση.

    Ο κύριος Σαμαράς συναντήθηκε με τον κύριο Παπαδήμο και αποκάλυψε πως ο παγιδευμένος φάκελος που εξερράγη και τον τραυμάτισε είχε φτάσει στο σπίτι του, αφού είχε περάσει όλους τους ελέγχους ασφαλείας. Από εκεί, είπε, τον πήρε και τον άνοιξε στο αυτοκίνητό του.

    Ο Λουκάς Παπαδήμος αν και έχει υποστεί σοκ αισθάνεται τυχερός γιατί τα χέρια του ήταν μακριά όταν άνοιξε το φάκελο και δεν υπήρξε βαρύτερος τραυματισμός, για παράδειγμα στην καρδιά, είπε ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε πως έχει πληγές βαθιές στα χέρια και στο δεξί του πόδι.

    Όσον αφορά στο αν υπάρχουν ευθύνες για το ότι δεν εντοπίστηκε η εκρηκτική ύλη αν και ο φάκελος ελέγχθηκε, ο κύριος Σαμαράς αρκέστηκε να πει ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα αυτή: «Εγώ ήρθα να του ευχηθώ», είπε και επανέλαβε πως «όταν δεν λειτουργεί η ασφάλεια για τον πολίτη, κινδυνεύει άμεσα η ίδια η Δημοκρατία».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαρτυρίες που κόβουν την ανάσα για την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο (pic – video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λουκάς Παπαδήμος: Ελεγχόμενη η κατάσταση της υγείας του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λουκάς Παπαδήμος: Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας για την έκρηξη



    ΣΧΟΛΙΑ