Εντεκα προσκυνητές σκοτώθηκαν και 35 έχουν τραυματισθεί από πτώση δένδρου κατά τη διάρκεια θρησκευτικής γιορτής στη Μαδέρα της Πορτογαλίας, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα και η πορτογαλική τηλεόραση RTP.
Η εφημερίδα Diario de Noticias da Madeira αναφέρεται σε 10 νεκρούς και 15 τραυματίες, επικαλούμενη πληροφορίες των υπηρεσιών Πρώτων Βοηθειών.
Μία δρυς ηλικίας 200 ετών έπεσε σε πλήθος πιστών που άναβαν κεριά μπροστά από την εικόνα της Παρθένου του Ορους, κοντά σε πηγή που περιβάλλεται από εκατονταετή δένδρα σε πάρκο που βρίσκεται σε απόισταση 5 χιλιομέτρων πό την πόλη Φουντσάλ, πρωτεύουσα της Μαδέρα.
Ο επίσημος απολογισμός της τραγωδίας θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ώρες από την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στην Εύβοια: 5χρονος πλακώθηκε από σιδεριές και ξεψύχησε μπροστά στα μάτια των γονιών του!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία: Κατέρρευσε μπαλκόνι και βρέθηκε στο κενό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγωδία στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου: Τουλάχιστον 36 νεκροί σε σύγκρουση τρένων (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νομοθετικές αλλαγές για την υπογραφή περισσότερων συλλογικών συμβάσεων
- Η βόμβα ρευστότητας και η παγκόσμια αβεβαιότητα
- Γιατί έγινε χαμός στη Βουλή, η μεγάλη αλλαγή στην πρεσβεία της Ουάσιγκτον, με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφιος ο Τσίπρας και γιατί ψάχνει παπάδες ο Στρατός
- ElvalHalcor: Τιμητική διάκριση για τη συμβολή της στην εξωστρέφεια της ελληνικής βιομηχανίας από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων
