ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Aπαγορευτικό απόπλου εκδόθηκε νωρίς σήμερα το πρωί για τα λιμάνια του Λαυρίου και της Ραφήνας λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που επικρατούν στο Αιγαίο και μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 8 Μποφόρ.
Συγχρόνως, λόγω των ισχυρών ανέμων δεν θα εκτελούνται και τα δρομολόγια από Καβάλα για Πρίνο, αλλά και τα δρομολόγια των ταχύπλοων από Αλεξανδρούπολη για Σαμοθράκη.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα για τα λιμάνια στα οποία δεν έχει εκδοθεί ακόμα απαγορευτικό απόπλου είναι πιθανό να ακυρωθούν δρομολόγια λόγω του υψηλού κυματισμού και για αυτό όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν θα ήταν καλό να επικοινωνήσουν προηγουμένως με τις λιμενικές αρχές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιδεινώνεται ο καιρός – Βροχές, ισχυροί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θοδωρής Μαροσούλης – Ελεωνόρα Μελέτη: Το ειδύλλιο-εξπρές, ο γάμος και το μωρό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμερικανικά ομόλογα: Σε υψηλό 12μήνου η απόδοση του 30ετούς – Ανησυχία για τον πληθωρισμό
- Οι έφηβοι θέλουν σύνδεση, αλλά χρειάζονται όρια και ασφάλεια
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι ενδέχεται να άρει ορισμένες κυρώσεις κατά της Κίνας που συνδέονται με το Ιράν
- Άρση περιορισμών για τους παλαιστές από Ρωσία και Λευκορωσία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.