• Top Stories

    Ανδρέας Λοβέρδος: Ο Τσίπρας είναι επαγγελματίας ψεύτης

    Ανδρέας Λοβέρδος

    Ανδρέας Λοβέρδος


    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Flash 96,0 FM”, όπου αποκάλεσε «εχθρό της χώρας» την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι δεν πιστεύει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καθώς πρόκειται για «επαγγελματία ψεύτη».

    Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Ο μόνος εχθρός της χώρας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, όχι δηλαδή ως φυσικά πρόσωπα, αλλά με την πολιτική τους, αφού διαλύουν την οικονομία, τη ΔΕΗ, τις τράπεζες, ότι ακουμπούν το διαλύουν», ενώ σχετικά με την διαπραγμάτευση σχολίασε ότι «Δεν πιστεύω τον Πρωθυπουργό. Ο Πρωθυπουργός είναι επαγγελματίας ψεύτης. Δεν πιστεύω ότι τελειώνει (σ.σ. η διαπραγμάτευση), περιμένω το αποτέλεσμα».

    Ερωτηθείς σχετικά με την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον χώρο της Υγείας, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε: «Καμία αντίρρηση δεν έχει η Δημοκρατική Συμπαράταξη να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, αλλά τα χρονικά όρια είναι σκάρτα», κάνοντας ακόμη λόγο για «ψευτομηχανορραφία της συμφοράς».

    Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε πως «Δύο χρόνια λένε αριστερόστροφα, δεν έχουν να επιδείξουν καμία σοβαρή μεταρρύθμιση στο χώρο της Υγείας. Θέλουμε να γίνει αυτή η εξέταση αλλά όχι με αυτό το μηχανορραφικό τρόπο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νίκη Κεραμέως (ΝΔ): Οι μαθητές εμπαίζονται κατ’ εξακολούθηση από το υπουργείο Παιδείας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στοιχεία-σοκ: Αυτό είναι το νέο αφορολόγητο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάνος Καμμένος: Τα «καυσαέρια» του Κώστα Σημίτη έχουν εισέλθει στη Νέα Δημοκρατία



    ΣΧΟΛΙΑ