• Top Stories

    Ακόμη δύο συλλήψεις για τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ

    Μάντσεστερ


    Δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές στο Μάντσεστερ στο πλαίσιο των ερευνών για την τρομοκρατική επίθεση στο από την σκοτώθηκαν 22 άτομα.

    Συνολικά έχουν συλληφθεί, κρατούνται και ανακρίνονται 11 άτομα για την επίθεση του βομβιστή αυτοκτονίας Σαλμάν Αμπέντι σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

    Η ποπ τραγουδίστρια γνωστοποίησε την Παρασκευή ότι σκοπεύει να δώσει μια φιλανθρωπική συναυλία στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης αυτοκτονίας.

    Η 23χρονη καλλιτέχνιδα ανέφερε σε ένα μήνυμα που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ότι η ημερομηνία που θα γίνει η συναυλία δεν έχει προς το παρόν αποφασιστεί.

    Μετά την επίθεση του βομβιστή-καμικάζι η τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει πολλές συναυλίες που είχε προγραμματίσει το επόμενο διάστημα στο Λονδίνο και την Ευρώπη.

    Σε ετοιμότητα οι Αρχές για το Σαββατοκύριακο

    Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Βρετανίας είναι προετοιμασμένες για το ενδεχόμενο επιθέσεων σε δημόσιες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά δεν διαθέτουν καμία πληροφορία για ύπαρξη συγκεκριμένων απειλών δήλωσε υπουργός της κυβέρνησης.

    Η Δευτέρα είναι δημόσια αργία στη Βρετανία και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πρόκειται να διεξαχθούν διάφορες εκδηλώσεις υψηλού προφίλ, όπως ο Τελικός Κυπέλλου στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

    Ο υπουργός Ασφάλειας Μπεν Ουόλας δήλωσε στους δημοσιογράφους πως τα μέτρα στα οποία έχουν αναφερθεί τα ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία τα νοσοκομεία έχουν ειδοποιηθεί να είναι έτοιμα για το Σαββατοκύριακο, εντάσσονται σε μια γενική λογική αυξημένης ασφαλείας και δεν οφείλονται σε συγκεκριμένες πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών.

    «Αυτό είναι κυρίως προληπτικό (μέτρο)… Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απειλή για κάποιο ιδιαίτερο γεγονός» δήλωσε ο Μπεν Ουόλας στο ραδιόφωνο του BBC.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτο: Γυναίκα στο Μάντσεστερ γλίτωσε τον θάνατο λόγω του κινητού της (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Μάντσεστερ: Νέα σύλληψη για το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάντσεστερ: Είχε και δεύτερη βόμβα ο δράστης; Οι ανησυχίες των βρετανικών Αρχών



    ΣΧΟΛΙΑ