• Ελλάδα

    Άγριος ξυλοδαρμός κρατουμένου στη φυλακή- Στο νοσοκομείο με άγρια χτυπήματα σε πρόσωπο και κεφάλι

    • NewsRoom
    φυ


    Άγρια επίθεση δέχθηκε κρατούμενος στις φυλακές Αλικαρνασσού στην Κρήτη. Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα από αλλεπάλληλες μπουνιές κυρίως στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

    Πρόκειται για έναν 29χρονο Κρητικό κρατούμενο ο οποίος δέχτηκε επίθεση από 33χρονο Αλβανό συγκρατούμενό του.

    Η επίθεση έγινε κατά το κλείσιμο των κελιών, όπου και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κατάφεραν να δώσουν ένα τέλος στον καβγά.

    Σύμφωνα με το zarpanews.gr ο 29χρονος, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία, χαρακτηρίζεται από κύκλους της φυλακής υπόδειγμα κρατουμένου. Όπως περιγράφουν, πρόκειται για έναν ιδιαίτερα σεμνό και ευγενή άνθρωπο, με χαμηλό προφίλ, εξαιρετικά υπερήφανο, ο οποίος εργάζεται σκληρά μέσα στη φυλακή για τα μεροκάματα.

    Από την άλλη, ο δράστης της επίθεσης έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε πολυετή ποινή κάθειρξης για τη διάπραξη ένοπλων ληστειών στην Κρήτη, οι οποίες έχουν αφήσει …εποχή.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» η σκηνή της επίθεσης έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ενώ έγινε αντιληπτή και από σωφρονιστικούς, οι οποίοι βρίσκονταν μέσα για τη διαδικασία κλεισίματος των κελιών.

    Αυτό που υποστηρίζεται είναι ότι ο Κρητικός χτυπήθηκε αναίτια και απρόκλητα, ενώ διέσχιζε ανυποψίαστος το διάδρομο της πτέρυγας.

    Η επίθεση σε βάρος του Κρητικού εντάσσεται σε αυτό το κλίμα του άτυπου «πολέμου».

    Μετά το συμβάν, ο Αλβανός κρατούμενος βρίσκεται στην απομόνωση, ενώ την επομένη του επεισοδίου τα κελιά παρέμειναν κλειστά και ερευνήθηκαν ένα προς ένα εξονυχιστικά από σωφρονιστικούς υπό το φόβο μήπως υπάρξουν παρατράγουδα με το άνοιγμα της φυλακής.

    Πηγή: zarpanews. gr



    ΣΧΟΛΙΑ