ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 20χρονος φοιτητής Αλέξιος Λάζαρης στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή των Ελληνορώσων. Όπως καταγγέλλει η ιστοσελίδα bloko.gr, η ομάδα που επιτέθηκε στον άτυχο φοιτητή άνηκε στον χώρο της Χρυσής Αυγής.
Ο Λάζαρης ξυλοκοπήθηκε μέχρι λιποθυμίας καθώς επέστρεφε στο σπίτι του μετά από το πανεπιστήμιο.
Η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 3.30 το μεσημέρι, λίγη ώρα μετά την έφοδο κουκουλοφόρων στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Μεσογείων. Η ομάδα εντόπισε τον φοιτητή στη συμβολή των οδών Σεβαστουπόλεως και Δαβάκη. Καθώς θεώρησαν πως ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο, του επιτέθηκαν αρχικά φραστικά και στη συνέχεια τον χτύπησαν ανελέητα, όπως μαρτυρούν και οι εικόνες που δημοσίευσε το bloko.gr.
Ο νεαρός φοιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτο. Κρητικός αγρότης χρωστάει 60 εκατ ευρώ στην εφορία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολάκης vs Στουρνάρας: «5η φάλαγγα του ΔΝΤ και του Σόιμπλε, παραιτήσου!»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συμφωνία από τον Μάιο και μετά βλέπουν οι Αμερικανοί αναλυτές της Citi
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Η επίθεση στον Λίβανο με τους 11 νεκρούς είχε στόχο διοικητή της Χεζμπολάχ
- Ιράν: Άνοιξε ξανά το διεθνές αεροδρόμιο στην πόλη Μπαντάρ Αμπάς
- Υεμένη: Έκλεισε το λιμάνι της Μόκα, κοντά στο στενό του Μπαμπ αλ Μαντέμπ, μετά από τις επιθέσεις των Χούθι
- ΝΔ για Στέφανο Μάνο: «Ασυμβίβαστος πολιτικός με ισχυρό αποτύπωμα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.