• Top Stories

    Άγρια κόντρα γιατρών – Πολάκη για το «φακελάκι»

    • NewsRoom
    Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους γιατρούς και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, με αφορμή ανάρτηση του δευτέρου στην οποία ισχυρίζεται πως το 80% των γιατρών χρηματίζεται.

    Ο ΙΣΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά εξηγήσεις από τον υπουργό. «Καλούμε τον κ. Πολάκη να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία με βάση τα οποία προκύπτει το ποσοστό 80% που επικαλείται. Σε αντίθετη περίπτωση οι δηλώσεις του είναι ανυπόστατες και για μια ακόμα φορά προβαίνει σε μια άδικη επίθεση ενάντια στο ιατρικό σώμα και μάλιστα ενάντια στους νοσοκομειακούς γιατρούς που κρατάνε κακοπληρωμένοι και σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

    Ζητούμε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να μας ενημερώσει για τις ενέργειες που έχει κάνει για την πάταξη του απαράδεκτου αυτού φαινομένου. Ο κ. Πολάκης πρέπει να κατανοήσει ότι δεν είναι πλέον συνδικαλιστής για να κάνει διαπιστώσεις έχει την πολιτική ευθύνη για τα κακώς κείμενα που στηλιτεύει.

    Επίσης έχει την πολιτική ευθύνη για την κατάρρευση των δημόσιων νοσοκομείων και τις άθλιες συνθήκες στις οποίες εργάζεται το προσωπικό» τονίζουν οι γιατροί στην ανακοίνωσή τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δώρα Ζέμπερη: «Μία ανάσα» από τον δολοφόνο-Η αστυνομία ψάχνει σπίτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aπίστευτο:Ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας Α. Αγγλούπας έγινε «πρωταγωνιστής» στο Τατουάζ!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ειρωνικός ο Καμμένος κατά Ντ. Μπακογιάννη: Σταματώ κάθε διαδικασία για τα F16



    ΣΧΟΛΙΑ