• Top Stories

    Αυτός είναι ο 83χρονος που ασελγούσε σε 12χρονο με νοητική υστέρηση (pics)

    aselgeia


    Στην αποκάλυψη των στοιχείων του 83χρονου που ασελγούσε σε 12χρονο με νοητική υστέρηση στη Μεσσηνία προχζώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

    Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 83χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 24.06.2017, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας για αποπλάνηση ανηλίκου κατ΄εξακολούθηση.

    Πρόκειται για τον:

    ΚΟΥΤΡΟ Γεώργιο του Χαραλάμπους και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1934 στους Δολούς Μεσσηνίας.

    aselgeia

    aselgeia

    Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

    Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 και 27210-44641 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

    Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για μια υπόθεση που αποκαλύφθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο δράστης «εγκλώβιζε» το θύ6μα του εντός παιδικής χαράς που βρίσκεται στην οδό Λακωνικής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ στην Καλαμάτα: 83χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονο σε παιδική χαρά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράνια Αικατερινάρη, η αριστερή τραπεζίτισα με τα Gucci παραδέχεται: «Ναι, παίρνω μισθό 270.000 ευρώ»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καλλιάνος για καύσωνα: Οι 100 ώρες που ίσως γράψουν ιστορία…



    ΣΧΟΛΙΑ