• Πολιτική

    Άδωνις: “Η ελληνική οικονομία θα ανέβει με τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό”

    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Στον τηλεοπτικό σταθμό του Ant-1 κλήθηκε να μιλήσει ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε διάφορα ερωτήματα που τέθηκαν επί τάπητος.

    Αρχικά, σχολίασε το γεγονός ότι η αντιπολίτευση θα επεξεργαστεί και επαναδιαπραγματευτεί την όποια συμφωνία για δεύτερη αξιολόγηση, κάτι το οποίο έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Έπειτα, συνέχισε με την θέση της ΝΔ απέναντι στο θέμα της ιδιωτικοποίησης του τομέα της ενέργειας και αν ταυτίζεται με εκείνη του Σόιμπλε και του ΔΝΤ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και της ελεύθερης αγοράς, όχι υπέρ του Σόιμπλε και του ΔΝΤ», «αν ο Αλέξης Τσίπρας είχε πραγματοποιήσει τις ιδιωτικοποιήσεις τις οποίες υπέγραψε, όπως το Ελληνικό, τώρα δεν θα αναγκαζόταν να κόψει συντάξεις».

    Στη συνέχεια, εκθείασε τον πρόεδρο του κόμματός του και υποψήφιο μελλοντικό πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη: «Όταν ο Μητσοτάκης γίνει με το καλό πρωθυπουργός, η ελληνική οικονομία θα αρχίσει σύντομα να γυρίζει και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα. Δεν θα απολύσει κανέναν, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Αρχικά οι μισθοί θα είναι χαμηλοί και σταδιακά, μαζί με την οικονομία θα αρχίσουν να ανεβαίνουν».

    Τέλος, διερωτώμενος για την θέση του απέναντι στην απόφαση για την υπόθεση Βατοπεδίου, είπε ότι «οι άνθρωποι αυτοί διασύρθηκαν για πολλά χρόνια με λάσπη», αναφερόμενος φυσικά στους Θοδωρή Ρουσόπουλο και Γιώργο Βουλγαράκη, τους οποίους και θέλει να δει υποψήφιους βουλευτές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο ESM ξεκαθαρίζει: Η Ελλάδα σημείωσε κάποια πρόοδο – Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιδρύει κόμμα η Ραχήλ Μακρή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρομοκρατημένη φυγαδεύτηκε η Τερέζα Μέι από το Κοινοβούλιο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ