• Top Stories

    36χρονη μεσίτρια: Βρέθηκε στην σορό της σκληρό ναρκωτικό – Σε δύσκολη θέση ο αγγειοχειρουργός

    • NewsRoom
    36χρονη Μεσίτρια


    Σχεδόν καθημερινά προκύπτουν νέα στοιχεία και ανατροπές, στην υπόθεση με την άτυχη 36χρονη μεσίτρια, που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο αγγειοχειρουργό, μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονικης.

    Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας της μεσίτριας, πέρα από την προποφόλη, που εδώ και μέρες έχει βρεθεί στην σορό της, βρέθηκε και δεύτερη ουσία, όπως απεφάνθη ο ιατροδικαστής. Μάλιστα, όχι όποια και όποια ουσία, αλλά το πολύ σκληρό οπιούχο ναρκωτικό, fentanyl. Είναι περίπου 80-100 φορές πιο δυνατό από την μορφίνη και περίπου 50 φορές πιο ισχυρό από την 100% καθαρότητας ηρωίνη. Η ουσία βρέθηκε και στο αίμα και στα ούρα της μεσίτριας.

    Οπότε, σύμφωνα πάντα με την δικηγόρο, δεν δικαιολογείται η παρουσία της ουσίας αυτής, καθώς για τις ενέσεις που έπρεπε να κάνει η γυναίκα, καμία από τις δύο ουσίες δεν έπρεπε να χορηγηθεί. Αυτό το γεγονός, αποδεικνύει και την ενοχή του κατηγορουμένου.

    Το βράδυ της Πέμπτης, ο σύζυγος της άτυχης Ντιάνας, πήγε στο Ιπποκράτειο προκειμένου να ζητήσει αντίγραφο του πορίσματος της προκαταρκτικής που διενέργησε το νοσοκομείο.

    Τις έρευνες έχει τελειώσει και η αστυνομία, αφού μετά τα ίχνη DNA που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του αγγειοχειρουργού αλλά και την συλλογή όλων των απαραίτητων στοιχείων, πλέον σχηματίστηκε η ανάλογη δικογραφία από τον ανακριτή.

    Πηγή: ANT-1

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 36χρονης μεσίτριας: ΕΔΕ για τον αγγειοχειρουργό που κατηγορείται ότι την σκότωσε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 36χρονης μεσίτριας: Η ΕΛ.ΑΣ επιβεβαιώνει ότι βρέθηκε DNA της στο πορτμπαγκάζ του αγγειοχειρουργού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζει η μητέρα της 36χρονης μεσίτριας: «Ο γιατρός σκότωσε την κόρη μου 100%»

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ