• Top Stories

    36χρονη μεσίτρια: Η νέα μαρτυρία – φωτιά για τον 38χρονο αγγειοχειρουργό

    μεσίτρια


    Ακόμα μία νέα μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση με την άτυχη 36χρονη μεσίτρια, που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

    Γιατρός του νοσοκομείου, όπως πληροφορεί το seleo.gr, κατέθεσε σαν αυτόπτης μάρτυρας στην αστυνομία και είπε πως είδε τον αγγειοχειρουργό την ίδια μέρα της δολοφονίας της γυναίκας, να κυκλοφορεί στους διαδρόμους του νοσοκομείου με ένα καρότσι – καλάθι σαν αυτό που έχουν για τα άπλυτα οι καθαρίστριες.

    Όπως είναι λογικό, τον παραξένεψε, αλλά ο αγγειοχειρουργός χάθηκε βιαστικά μέσα στο Ιπποκράτειο. Η κατάθεσή του, δεν έχει φτάσει ακόμα στην ανακρίτρια, κάτι που πιθανολογείται πως θα γίνει αύριο, Πέμπτη, οπότε οι εξελίξεις μπορεί να είναι πολλές.

    Ο κατηγορούμενος, όμως, επιμένει στο να αρνείται τα πάντα, όντας προφυλακισμένος στις φυλακές Διαβατών. Πέρα από καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων, βρέθηκαν και ίχνη του DNA της άτυχης Ντιάνας, στο αυτοκίνητό του.

    Οι κατηγορίες γίνονται ακόμα βαρύτερες, από την στιγμή που εντοπίστηκε στην σορό της 36χρονης το οπιούχο ναρκωτικό fentanyl, που είναι πανίσχυρο και της χορηγήθηκε χωρίς κανέναν λόγο. Σε συνδυασμό ειδικά με την προποφόλη, δημιουργείται ένα “κοκτέιλ” το οποίο είναι κυριολεκτικά θανατηφόρο. Αυτό, σκότωσε και τη μεσίτρια. Εκεί, στηρίζεται και η δικηγόρος της οικογένειας της Ντιάνας, προκειμένου να δικαιωθεί..

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 36χρονη μεσίτρια: Βρέθηκε στην σορό της σκληρό ναρκωτικό – Σε δύσκολη θέση ο αγγειοχειρουργός

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 36χρονης μεσίτριας: ΕΔΕ για τον αγγειοχειρουργό που κατηγορείται ότι την σκότωσε

     

     

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ