ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Απήγαγαν 15χρονο την ώρα που πήγαινε στο σχολείο – Τον χτύπησαν και του ζήτησαν 10.000 ευρώ
Όλο αυτό το διάστημα ζητούσαν πενήντα εκατομμύρια ευρώ, αλλά τώρα έπεσαν στα τριάντα εκατομμύρια, πιθανά βλέποντας ότι οι συγγενείς του κρητικού επιχειρηματία λένε συνεχώς ότι δεν μπορούν να συγκεντρώσουν τα πενήντα.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι απαγωγείς ναι μεν έριξαν το ποσό, αλλά και πάλι θέλησαν να δείξουν το πόσο καλά οργανωμένοι είναι και σε ένα μήνυμα ζήτησαν από την οικογένεια Λεμπιδάκη να τους ενημερώσει, όταν βρει τα τριάντα εκατομμύρια. Η οικογένεια από την πλευρά της και πάλι απάντησε ότι έχει συγκεντρώσει λιγότερα από δέκα εκατομμύρια ευρώ και ότι αδυνατεί να συγκεντρώσει περισσότερα, καθώς δεν έχει άλλο ρευστό, παρά μόνον ακίνητη περιουσία.
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης παραμένει όμηρος εδώ και 159 ημέρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή Λεμπιδάκη: Νέο sms έστειλαν οι απαγωγείς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μ. Λεμπιδάκης: Σε απόγνωση η οικογένειά του – «Δεν έχουμε άλλα χρήματα»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο κρητικός επιχειρηματίας με περιουσία 52,6 εκατ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Μαρινάκης: Ναι στο διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους, όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων
- Κώστας Σκρέκας: Η ΝΔ είναι σήμερα πόλος έλξης για όλους τους πολίτες, όταν οι αρχηγοί των υπολοίπων κομμάτων προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να διασφαλίσουν την δεύτερη θέση
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε την εξουδετέρωση υψηλόβαθμου διοικητή της Χαμάς στη Γάζα
- Μάρκο Ρούμπιο: «Οι ενέργειες της Ρουάντας στο ανατολικό Κονγκό είναι μία καθαρή παραβίαση των συμφωνηθέντων για εκεχειρία»